7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,676
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
Noldu, birden çalışkan Türk genci oluverdin ;D ;D

Önceden hazırlanırsın olur biter ama yok, öğrenci psikolojisi, yumurta kapıya gelmeden çalışmazsın di mi ;D ;D
Yok yok o anladı ercovada beni rahat birakmayacaklar diye ;D ;D ;D
bu arada herkeze merhaba

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Ben yaptığım yemeğe laf ettirmem. Beğenmeyen aynen zıkkımın kökünü yer :smiley:
2 akaşamdır Nejat abiyi kızdırıyorsunuz haberiniz olsun ;) ;)

Yavv fotoların devamını bende izleyemedim nerdeymiş bunlar yav Sevtap abla bile izledi ::smiley: ::smiley:

SDC' Alıntı:
Merhaba Yunus :smiley:

Herkes anladı merak etme, ben hala ürkütmemeye çalışıyordum ama :-\

acemi80' Alıntı:
Meraba Yunus
Siz yinede 23 üne kadar iyi davranında...

Gelmez o, alana binek araçları sokmayacaklarmış deyince kıvırmaya başladı ya Umutla yada Kerimle belki gelebilir ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gelmez o, alana binek araçları sokmayacaklarmış deyince kıvırmaya başladı ya Umutla yada Kerimle belki gelebilir ;D
Tühbe bende diyorum 4x4 olmayan aracı neden yükseltmeye çalışiyor megersem niyeti başkaymış eyy üzüldüm şimdi aracıda yükseltemedi ;D
gerçektende alana almıyorlar ;D ;D
ama bı kıyak yaparim Yuvacık tarafından gelirse yaylaya defenderele ben çıkarırım ama en araka koltukta ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
:D :D o zamana kadar duzelir hersey Beni bahane etme Gidiyomuyuz gitmiyomuyuz :smiley:

Daha dünyanın zamanı var hoca , Benim ruh halim dolar kuru gibi saat başı değişiyor , o güne kadar ohoo , ama iyimserim gelebilirim gibi hissediyorum.

Hahahhahah , alana almıyorlarmış ;D ;D Gördük geçen seneki yarış parkurunu, benim kamyon şu haliyle yarışır orda valla, kütük geçmece bi karış suya girmece ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Hahahhahah , alana almıyorlarmış ;D ;D Gördük geçen seneki yarış parkurunu, benim kamyon şu haliyle yarışır orda valla, kütük geçmece bi karış suya girmece ;D ;D
kartal slxj yetermi diyosun yani :smiley: 2 inc yukseltme mt lastik tek ceker :smiley:

fastjunkie' Alıntı:

E gel o zaman , ben sana çakma 4x4 stickeri bulurum, çok eğleniriz çook ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR