7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,762
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Onur bendeki defenderde bitik OK 140 var o cok cafcaflı gezilerde bende vardım
beni uğraştırıyorsun şimdi cd lerde video arıyorum
ama hala senın ekmek arabasını göremedik pardon kamyon diyecektim ;D ;D

Abi koyduk ya bi dünya resim önceki sayfalarda ;D ;D ;D ;D
Tamam senin için söz çukurdan geçerken de koyucam.. Zaten Ankara'da yollar hep çukur dolu, yağmur yağar 1 2 haftaya da, su dolar.. Geçerken fotoğraflıyacam senin için ;D ;D ;D ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Abi koyduk ya bi dünya resim önceki sayfalarda ;D ;D ;D ;D
Tamam senin için söz çukurdan geçerken de koyucam.. Zaten Ankara'da yollar hep çukur dolu, yağmur yağar 1 2 haftaya da, su dolar.. Geçerken fotoğraflıyacam senin için ;D ;D ;D ;D
Ahh elimde öyle videolar varki anlamıyorum nasıl kırpılır sesi nasıl kesilir yoksa ne caponu kalır nede jeep i
bizim arkadaşlar çeneleri biraz düşün bu yüsden kaç tane videoyu heba ettim

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yanlış vinç tamponu uygulaması,

Birde hatalı çeki demiri uygulaması var, bakmak istersen bende bolca foto ve video var ;D ;D ;D

Ufuk abi bir baksın ;D ;D ;D

th_8jeepthing.jpg

ufukozkan' Alıntı:
Kim yapmis bu videoyu

come to daddy filan :smiley: :smiley: Kesin LR cidir :smiley:

Burak Doğan Soysal diye bir arkadaş doğa fotoğrafçısı , Kesin tanıman lazım ;D Afrikada sürekli, Doğal olarak XJ bulamadığından LR kullanıyor ;D ;D

Videonun sonuda Yeşil Defender Jeep'in takıldığı yerden 2 saniyede mi geçti bana mı öyle geldi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR