7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,644,969

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Hocam sence toplum hala biryerlere gidiyormu? yoksa 80 yıldır mehter takımı yürüyüşümü yapıyor. ;D ;D

Aslında çok iyi gelişmeler var ama işin temellerini yakalayamıyoruz Millete layık bir yönetim bir türlü gelemiyor. O yüzdende gelişmeler toparlanıp kara geçirilemiyor

Düşünsene sen bu kadar emek verip yeni aracın bütün parçalarını gıcır gıcır yapacak sın ama monte etmesini bilmeyeceksin. Ve berbat bir ustaya teslim edeceksin.
Türkiyenin hali bu

acemi80' Alıntı:
Aslında çok iyi gelişmeler var ama işin temellerini yakalayamıyoruz Millete layık bir yönetim bir türlü gelemiyor. O yüzdende gelişmeler toparlanıp kara geçirilemiyor

Hocam ben umudumu kaybettim artık , o adamları bu toplum seçiyor, yani asil biziz onlar sadece vekil, ama vekiller asillerin aynası değilmidir?

discovery-V8' Alıntı:
Hocam ben umudumu kaybettim artık , o adamları bu toplum seçiyor, yani asil biziz onlar sadece vekil, ama vekiller asillerin aynası değilmidir?

Atatürk kurtuluş savaşı yıllarında seçime girseydi kaybederdi bu toplum onuda seçmezdi. Ama eskiye göre insani açıdan çok ilerdeyiz.

ufukozkan' Alıntı:
odevler bitti acayip acayip kartondan bi seyler kes yapistir :smiley: Annem gelsede kurtulsam yahu :smiley:

Gerçekten ne kadar ödev veriyorlar ve hepside çocukların yapacağından fazla. Her evde bakıyoru anne babalar ödev yapıyor.
Bu hükümet çaktırmadan bizimi eğitiyor yoksa :D

ufukozkan' Alıntı:
odevler bitti acayip acayip kartondan bi seyler kes yapistir :smiley: Annem gelsede kurtulsam yahu :smiley:

Sen niye yapıyorsun kes yapıştırları , diplomayı sanamı verecekler ;D ;D

Sevtabın hoşuna gidecek bir kelebek hikayesi var

Kozadan çıkan kelebeklere kozayı yırtmaları için yardım ederseniz, o kelebekler uçmayı öğrenemezmiş, kozayı kendi yırtıp kanatlarının bu esanada güzçlenmesi gerekirmişki kendi başlarına uçacak güce ulaşsınlar.

Bırak çocukları kendi kozalarını yırtsınlar, onlarda özgürce uçan kelebek olsunlar. ;D ;D ;D

yakinda annene babana soyle bu yapistiriciyi kullanmasinlar kanserejon filan diye notda gonderirler

Bilader senide gorucez canim konus simdi :smiley: :smiley:

Yunusu ziyarete gidelim Cay kahve muhabbet eder ikide cukur yapar geliriz :smiley: Baksaniza yer degismis filan filan

ufukozkan' Alıntı:
Bilader senide gorucez canim konus simdi :smiley: :smiley:

;D ;D ;D ;D işim olmaz valla, veriyorlar hafta sonu ödev 4 yaşında çocuğa zaten , noktaları birleştir boya falan gibi, sadece anlatıyorum elimi bile sürmüyorum , ciddiyim ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D işim olmaz valla, veriyorlar hafta sonu ödev 4 yaşında çocuğa zaten , noktaları birleştir boya falan gibi, sadece anlatıyorum elimi bile sürmüyorum , ciddiyim ;D ;D

Herkes senin gibi Osmanli degil tabi olacak o kadar Ama seneler biraz gecsinde goruruz ne kadar neye karisiyosun :smiley: :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Yunusu ziyarete gidelim Cay kahve muhabbet eder ikide cukur yapar geliriz :smiley: Baksaniza yer degismis filan filan

;D ;D ;D Çukur ;D ;D ;D yarıldım ya , Yunus koy bir çukur videosuda kapat şunun ağzını ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Yavv ne oldu şimdi muhabbete dahil olamıyorum bu akşam biraz ağarasıfimde :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR