7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,302

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete hocam ,uçak la Ankara gelmek daha kolay gibi,
Biz burdan sizi alırız,malzemeyi dert etmeyin bende fazla var.

Valla bence çok parlak bir fikir Hocam, nasılsa teriosla off-road yapmayı düşünmüyordunuz ::smiley:

SDC' Alıntı:
Valla bence çok parlak bir fikir Hocam, nasılsa teriosla off-road yapmayı düşünmüyordunuz ::smiley:

Terios'u sadece ulaşım için düşünüyorum. Uçakta sadece çadır Uyku tulumu mat götürmek problem olacak diye düşünüyordum detaya girmemiştim arkdaşlar biz temin ederiz diyipte sıkıntı etmesinler diye. Ama Saolsun Kerim erken davrandı.
Karar netleşipte günler yaklaşırken artık netleştiririm. Uçakmı?-Teriosmu? (Karşılaştırmaya bakın japonlar bunu duysa bana sıfır bir araç hediye ederlerdi :D)

acemi80' Alıntı:
Kapadokya olursa yolum 1/3 düşüyor ama mantıklısı Düzce veya Bolu ben hariç ortak nokta

Benim ilk önerim buydu :smiley:

acemi80' Alıntı:
Terios'u sadece ulaşım için düşünüyorum. Uçakta sadece çadır Uyku tulumu mat götürmek problem olacak diye düşünüyordum detaya girmemiştim arkdaşlar biz temin ederiz diyipte sıkıntı etmesinler diye. Ama Saolsun Kerim erken davrandı.
Karar netleşipte günler yaklaşırken artık netleştiririm. Uçakmı?-Teriosmu? (Karşılaştırmaya bakın japonlar bunu duysa bana sıfır bir araç hediye ederlerdi :D)

Hocam Uçağa malzemmeleri rahatça verebilirsiniz. Kaldı ki çadır mat gerek yok, buradan tamamlarız. Uykutulumu ve şahsi eşyalarınız almanız yeterli. Bu şekilde Tekirdağ için debenim verdiğim uçuşlara birdaha bakın derim ;)

Saol kurtkaya uçağı düşünürsem belki ankaralı larada fazla yük olmadan seçeceğimiz hedefe en yakın hava alanı tercihler arasında olabilir. Ama yinede bana en cazip geleni şimdilik Terios ;D ;D ;D

Veya şu altarnatifte olabilir tek gelirsem Arabayla Ankaraya gelip Ankara çıkışında Kerim beylere katılabilirim

Hele bir hedefi belirleyelim günü belli olsunda

acemi80' Alıntı:
Saol kurtkaya uçağı düşünürsem belki ankaralı larada fazla yük olmadan seçeceğimiz hedefe en yakın hava alanı tercihler arasında olabilir. Ama yinede bana en cazip geleni şimdilik Terios ;D ;D ;D

Hele bir hedefi belirleyelim günü belli olsunda
yük ne demek Hocam,Sizle olacak bir yolculuk bize büyük bir keyif verir,
Bende fazla çadır,mat,uykutulumu,sandalye var.malzemeyi dert etmeyin.
Dediğiniz gibi Yolculuk şartları belli olsun,her şey netleşir.
ayrıca bir aksilik çıkarda katılamazsam ,ben malzemeyi burdaki arkadaşlara veririm.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mete hocam ,uçak la Ankara gelmek daha kolay gibi,
Biz burdan sizi alırız,malzemeyi dert etmeyin bende fazla var.

Günaydın herkese,
Kerim abiye katılıyorum hocam, o kadar yorgunluğa gerek yok.. Yine de siz bilirsiniz tabi hangisi daha kolay olursa sizin için..
Sülüklü gölün yeri de güzelmiş..

Saolun arkadaşlar bunları duymak çok güzel gitmemize yakın netleştiririz.

Bu arada benim harita üzerine yazdığım espri güme gitti bilesiniz ;D ;D ;D

Günaydınlar ;D

Hocam valla işin zor ya bende üzüldüm , Bölünme konusunda hiç endişeniz olmasın akıtacak çok kanımız var, son damlasına gelene kadar bölmek isteyenlerde kan kalmaz ;D

Yeri gelmişken , Türkiyedeki Türklerin şu veya bu diye ayrılmasından hoşlanmıyorum, ama şuda bir gerçek ki benim atalarım boşnak, Dedelerimden birisi Çanakkale gazisi, diğeri Yunan işgalinde dağa çıkıp çete kurup yunan ordusuna karşı savaşmış, Tarihede geçmiş ama adını vermeyeyim reklam olmasın ;D

Sonuç olarak bir bildiri yayınlamışlar hoşuma gitti paylaşayım dedim

[attachment=1]

talep.jpg

İşte bu ya Bu hepimizin istediği etnik kökeni ne olursa olsun kardeşçe bu vatanın imkanlarını paylaşmak. Bir bütün olarak yaşamak.
Teşekkürler yavuz bu iyi oldu şimdi. Bana moral verdi bu bildiri.

Hemen kaydettim Konferanlarımda mutlaka kullanacağım
Ve hatta yerel tv de ayda bir çıktığım canlı program var ilk yayında bunu okuyacağım.

Bu bildirinin orijinali varsa mutlaka isterim, gezide alırım senden

discovery-V8' Alıntı:
Günaydınlar ;D

Hocam valla işin zor ya bende üzüldüm , Bölünme konusunda hiç endişeniz olmasın akıtacak çok kanımız var, son damlasına gelene kadar bölmek isteyenlerde kan kalmaz ;D

Yeri gelmişken , Türkiyedeki Türklerin şu veya bu diye ayrılmasından hoşlanmıyorum, ama şuda bir gerçek ki benim atalarım boşnak, Dedelerimden birisi Çanakkale gazisi, diğeri Yunan işgalinde dağa çıkıp çete kurup yunan ordusuna karşı savaşmış, Tarihede geçmiş ama adını vermeyeyim reklam olmasın ;D

Sonuç olarak bir bildiri yayınlamışlar hoşuma gitti paylaşayım dedim

Benim de anne tarafım boşnak, hakkaten şaşılacak derecede devrimleri benimsemiş ve vatansever vatandaşlar.

acemi80' Alıntı:
İşte bu ya Bu hepimizin istediği etnik kökeni ne olursa olsun kardeşçe bu vatanın imkanlarını paylaşmak. Bir bütün olarak yaşamak.
Teşekkürler yavuz bu iyi oldu şimdi. Bana moral verdi bu bildiri.

Hemen kaydettim Konferanlarımda mutlaka kullanacağım
Ve hatta yerel tv de ayda bir çıktığım canlı program var ilk yayında bunu okuyacağım.

Bu bildirinin orijinali varsa mutlaka isterim, gezide alırım senden

Hocam orjinali yok ama şu basın bildirisinden sonra hazırlamışlar.

http://rumelibalkanfederasyonu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1

Selamlar

tam benim konuya gelmişsiniz ;D
benim durum ortaya karışık, ;D
anne Alman,dede Çek asıllı Polonyalı,
Yakınlardan Arnavut,Kafkas,
Yöreden de Dadaş
;D ;D ;D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR