7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,372

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Sen yinede onu Elizabeth'e almadan önce ikaz et aklının bir köşesinde kalsın nede olsa bende antika sınıfına girerim özenerek çeksin :D
Fabrika kapandı :D

Beğenmezsek fotoğrafları orada bırakırız onu ;D

İnşallah okumaz bunları kaprisli fotoğrafçı :-X

ufukozkan' Alıntı:
Sogukdur simdi oralar usuruz :D :D

Apartman kelebeği bunlar :D :D

acemi80' Alıntı:
820 Metre yükseklikteymiş pekte soğuk olmasa gerek. Bizim yayla 1100 metrede geçen hafta çok sıcaktı.

espri yapdim hocam
Su an bulundugum yukseklik 1270 mt Bizim balkon civi gibi valla :smiley: :smiley: Ankaranin en yuksek noktasi

ufukozkan' Alıntı:
espri yapdim hocam
Su an bulundugum yukseklik 1270 mt Bizim balkon civi gibi valla :smiley: :smiley: Ankaranin en yuksek noktasi

Sen yazlığa gitmiş gibi olacaksın desene :D

Sevtap'ın gönderdiği bilgileri okuyordum üç yol tarif etmişler Istanbuldan 3. için "Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu"
Aha dedim bizimkiler bunu okursa en güzeli burasıymış derler. :D

acemi80' Alıntı:
Sen yazlığa gitmiş gibi olacaksın desene :D

Sevtap'ın gönderdiği bilgileri okuyordum üç yol tarif etmişler Istanbuldan 3. için "Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu"

Ben nallihan dan giderim :smiley:

ufukozkan' Alıntı:

Bende onu inceledim nallıhanla- bolu üzerinde gitmenin kilometre olarak fazla bir farkı yok

Ama yolu bilmediğim için hangisi avantajlı karar veremedim.

acemi80' Alıntı:

Aaa bunu bilmiyordum ama haritadan bakıp "Akyazı yolu uyar" demiştim ;D
Orada yazıyormuş :D :D

ufukozkan' Alıntı:

Sizin için en güzel yol bence de Nallıhan :smiley:

Google a göre Nallıhan yolu Bolu yolundan 52 km daha kısa ama varış süresi 14 dkika fazla nedenini anlayamadım diğer yol otoban olduğu içinmi?

Abant ,mudurnu arasına yol mu yapmışlar,
92 de Abant gölünden bir patika yakalayıp mudurnuya inmiştim,
Hemde kar üstünde,burda resmen yol gibi gözüküyor,

acemi80' Alıntı:
Google a göre Nallıhan yolu Bolu yolundan 52 km daha kısa ama varış süresi 14 dkika fazla nedenini anlayamadım diğer yol otoban olduğu içinmi?

o yol ilk istanbul yoldur :smiley: eskiden esseklerle gidilen yol

Simdide normal bi yol isde Pek giden gelen olmayan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,622
Kayıtlı Üye Sayımız
166,921
Kaydolan Son Üyemiz
pluie17

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR