KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Zor adam olur abi onun için ihalede en son pazarlıkla satılcak sanırım yine 1.500 den ihale edilecek. Parçaları işe yarar kaportaları zorlar adam olmak yönünden.
Zor adam olur abi onun için ihalede en son pazarlıkla satılcak sanırım yine 1.500 den ihale edilecek. Parçaları işe yarar kaportaları zorlar adam olmak yönünden.
Valla babacım dün gördük ki jeep'ciler araçlarıyla ilgileniyordu. Ama araziye giden oldu ama aracına bakım yapan oldu. Diğer taraftanda gördük ki landcılar havuz başı cıstak cıstak yapmış. Şimdi kim pembe dizi izliyor ben anlayamadım bir izah edin lütfen....
Bu arada gaz olmadan sayfaya girmediğimiz tescillendi iyi mi. Eleverdik kendimizi
Pazar günü neden havuzbaşı muhabbeti yaptığımızı açıklamıştım ama atlandı sanıırm. Cumartesi günü arkadaşın yeni V8 Defenderi'ni denemek için çıktık, ormanın içinde çamur falan kalmamış, Jeep'ler 2H'de bile gidebiliyor, durum bööle olunca da bize göre bişey yok deyip kısa yoldan döndük. Bizim araçlar hergün bakım istemediğinden de pazar gününü havuzbaşında serinleyerek geçirdik ;D
Pazar günü neden havuzbaşı muhabbeti yaptığımızı açıklamıştım ama atlandı sanıırm. Cumartesi günü arkadaşın yeni V8 Defenderi'ni denemek için çıktık, ormanın içinde çamur falan kalmamış, Jeep'ler 2H'de bile gidebiliyor, durum bööle olunca da bize göre bişey yok deyip kısa yoldan döndük. Bizim araçlar hergün bakım istemediğinden de pazar gününü havuzbaşında serinleyerek geçirdik ;D
Şimdi bi dakka. Sizin bakımdan anladığınız ne onu sorayım önce.. Benim bakımdan anladığım. Aracımla vakit geçirmek. Koltuk derilerini parlattım ben pazar günü. Gittim carrefour'a araç reyonunu gezdim varmı JEEP'im için bişeyler diye. Lastiklerini köpükle temizledim. Motorunu sildim. Sonrada port bagaj yapılıyor ne aşamada diye ona bakmaya gittim. Şimdi çocuğun altını değiştirip ağzına emziği sokmakta bakımdır. Bunları yapıp bir yandanda sevgiyle kucaklamakta bakımdır.
Yok öyle araç garajda yatsın sahibi havuz başında bronzlaşsın. ;D
Tahminim bir çok LR sahibi bakımı en az sizin kadar yapıyordur ama ben o mertebeye eremedim henüz. Araziden dönünce çamuru varsa yıkatıyorum, yoksa az çamurlu tozlu rengi daha güzel geliyo bana. Kaportasındaki hafif çizikler, ezikler ayrı bir hava katıyor diye düşünüyorum. İşin şakası bir yana ben Defender'ımı yılda en fazla 52 gün kullanıyorum.
Zor yolların arabası land yol kolay olunca gerek yok tabi lazım oldukça kullanılır yada zevk için ormanda çamur aranır yok öyle lastikleri parlat motorun tozunu üfle falan alpaslan sen varya sen bunları yazıyorsun bizide kendine benzetecen. ;D ;D ;D
alpaslanepli' Alıntı:
Şimdi bi dakka. Sizin bakımdan anladığınız ne onu sorayım önce.. Benim bakımdan anladığım. Aracımla vakit geçirmek. Koltuk derilerini parlattım ben pazar günü. Gittim carrefour'a araç reyonunu gezdim varmı JEEP'im için bişeyler diye. Lastiklerini köpükle temizledim. Motorunu sildim. Sonrada port bagaj yapılıyor ne aşamada diye ona bakmaya gittim. Şimdi çocuğun altını değiştirip ağzına emziği sokmakta bakımdır. Bunları yapıp bir yandanda sevgiyle kucaklamakta bakımdır.
Yok öyle araç garajda yatsın sahibi havuz başında bronzlaşsın. ;D
Normal zamanda işim icabıda kullandığım için aracımı. Müşteriye gitme gibi ve aileminde çok binmesi sebebiyle temiz tutmaya özen gösteririm.
Ama ne yalan söyliyeyim. Bir geziden geldikten sonra o çamurlu hali o kadar hoşuma gider ki. Mümkünse 3-4 gün yıkamam bile. Araçlarımızın doğası gereği olsa gerek biraz çizik biraz ezik ve bolca çamur kalıntısı süs gibi duruyor
Zor yolların arabası land yol kolay olunca gerek yok tabi lazım oldukça kullanılır yada zevk için ormanda çamur aranır yok öyle lastikleri parlat motorun tozunu üfle falan alpaslan sen varya sen bunları yazıyorsun bizide kendine benzetecen. ;D ;D ;D
Valla ben parlatmak gerektiğinde parlatıyorum. Zorlamak gerektiğindede zorluyorum. Sen iyi bilirsin Düzcede! Kapı numaran kaçtı senin bakiyim yarışta ;D
Valla festivalde her halde yapay parkur olacaktır. Son Düzce gezisinde vardı. Su gecişi yapmışlardı. Gayette eğlenceli bir geçişti. Yüksekliği suyun derinliği falan standart donanımlı araçlar için çok güzeldi. Bir sürü arazi canavarıda vardı onlarda bayağı eğlendi..