7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,902
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Biraz evvel MKE den geldim 2 ihalede gitmeyen land lara baktım muhtemelen dip fiyatta gider çünkü pazarlık usulü dediler 10 haziran çarşamba günü.

Etiketler

figo' Alıntı:
Biraz evvel MKE den geldim 2 ihalede gitmeyen land lara baktım muhtemelen dip fiyatta gider çünkü pazarlık usulü dediler 10 haziran çarşamba günü.
İşe yarar bir şeyler varmı içlerinde

Zor adam olur abi onun için ihalede en son pazarlıkla satılcak sanırım yine 1.500 den ihale edilecek. Parçaları işe yarar kaportaları zorlar adam olmak yönünden.

figo' Alıntı:
Zor adam olur abi onun için ihalede en son pazarlıkla satılcak sanırım yine 1.500 den ihale edilecek. Parçaları işe yarar kaportaları zorlar adam olmak yönünden.
Yine parçacılara ekmek çıktı desene oradanda dönüp dolaşır bir parçası bize gelir birgün :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Valla babacım dün gördük ki jeep'ciler araçlarıyla ilgileniyordu. Ama araziye giden oldu ama aracına bakım yapan oldu. Diğer taraftanda gördük ki landcılar havuz başı cıstak cıstak yapmış. Şimdi kim pembe dizi izliyor ben anlayamadım bir izah edin lütfen....

Bu arada gaz olmadan sayfaya girmediğimiz tescillendi iyi mi. Eleverdik kendimizi :smiley:

Pazar günü neden havuzbaşı muhabbeti yaptığımızı açıklamıştım ama atlandı sanıırm. Cumartesi günü arkadaşın yeni V8 Defenderi'ni denemek için çıktık, ormanın içinde çamur falan kalmamış, Jeep'ler 2H'de bile gidebiliyor, durum bööle olunca da bize göre bişey yok deyip kısa yoldan döndük. Bizim araçlar hergün bakım istemediğinden de pazar gününü havuzbaşında serinleyerek geçirdik ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Pazar günü neden havuzbaşı muhabbeti yaptığımızı açıklamıştım ama atlandı sanıırm. Cumartesi günü arkadaşın yeni V8 Defenderi'ni denemek için çıktık, ormanın içinde çamur falan kalmamış, Jeep'ler 2H'de bile gidebiliyor, durum bööle olunca da bize göre bişey yok deyip kısa yoldan döndük. Bizim araçlar hergün bakım istemediğinden de pazar gününü havuzbaşında serinleyerek geçirdik ;D

Şimdi bi dakka. Sizin bakımdan anladığınız ne onu sorayım önce.. Benim bakımdan anladığım. Aracımla vakit geçirmek. Koltuk derilerini parlattım ben pazar günü. Gittim carrefour'a araç reyonunu gezdim varmı JEEP'im için bişeyler diye. Lastiklerini köpükle temizledim. Motorunu sildim. Sonrada port bagaj yapılıyor ne aşamada diye ona bakmaya gittim. Şimdi çocuğun altını değiştirip ağzına emziği sokmakta bakımdır. Bunları yapıp bir yandanda sevgiyle kucaklamakta bakımdır.
Yok öyle araç garajda yatsın sahibi havuz başında bronzlaşsın. ;D

Tahminim bir çok LR sahibi bakımı en az sizin kadar yapıyordur ama ben o mertebeye eremedim henüz. Araziden dönünce çamuru varsa yıkatıyorum, yoksa az çamurlu tozlu rengi daha güzel geliyo bana. Kaportasındaki hafif çizikler, ezikler ayrı bir hava katıyor diye düşünüyorum. İşin şakası bir yana ben Defender'ımı yılda en fazla 52 gün kullanıyorum.

Zor yolların arabası land yol kolay olunca gerek yok tabi lazım oldukça kullanılır yada zevk için ormanda çamur aranır yok öyle lastikleri parlat motorun tozunu üfle falan alpaslan sen varya sen bunları yazıyorsun bizide kendine benzetecen. ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Şimdi bi dakka. Sizin bakımdan anladığınız ne onu sorayım önce.. Benim bakımdan anladığım. Aracımla vakit geçirmek. Koltuk derilerini parlattım ben pazar günü. Gittim carrefour'a araç reyonunu gezdim varmı JEEP'im için bişeyler diye. Lastiklerini köpükle temizledim. Motorunu sildim. Sonrada port bagaj yapılıyor ne aşamada diye ona bakmaya gittim. Şimdi çocuğun altını değiştirip ağzına emziği sokmakta bakımdır. Bunları yapıp bir yandanda sevgiyle kucaklamakta bakımdır.
Yok öyle araç garajda yatsın sahibi havuz başında bronzlaşsın. ;D

İtiraftır itiraftır itiraftır..

Normal zamanda işim icabıda kullandığım için aracımı. Müşteriye gitme gibi ve aileminde çok binmesi sebebiyle temiz tutmaya özen gösteririm.
Ama ne yalan söyliyeyim. Bir geziden geldikten sonra o çamurlu hali o kadar hoşuma gider ki. Mümkünse 3-4 gün yıkamam bile. Araçlarımızın doğası gereği olsa gerek biraz çizik biraz ezik ve bolca çamur kalıntısı süs gibi duruyor :smiley:

figo' Alıntı:
Zor yolların arabası land yol kolay olunca gerek yok tabi lazım oldukça kullanılır yada zevk için ormanda çamur aranır yok öyle lastikleri parlat motorun tozunu üfle falan alpaslan sen varya sen bunları yazıyorsun bizide kendine benzetecen. ;D ;D ;D

Valla ben parlatmak gerektiğinde parlatıyorum. Zorlamak gerektiğindede zorluyorum. Sen iyi bilirsin Düzcede! Kapı numaran kaçtı senin bakiyim yarışta ;D

figo' Alıntı:
Dalga geçme bu sefer yarış olursa 1 numara yı alırım kaçıncı olursam oluyum sonuçta 1 numara ile gezerim ona göre.

Ya sen gelde tüm numaralar sana kurban olsun. Aracın hakkındaki fikirlerimi aracının başında söylemiştim biliyorsun. Ama burada söylemem racona ters :smiley: .

Bu arada resmi hizmete mahsustur duruyor mu? Dur ben tahmin ediyim. Tabiki duruyor :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Araçlarımızın doğası gereği olsa gerek biraz çizik biraz ezik ve bolca çamur kalıntısı süs gibi duruyor :smiley:

Yazın süsleme işini nerede yapabiliriz? Bildik bi yer varsa bi program yapalım.

nkurtkaya' Alıntı:
Yazın süsleme işini nerede yapabiliriz? Bildik bi yer varsa bi program yapalım.

Valla festivalde her halde yapay parkur olacaktır. Son Düzce gezisinde vardı. Su gecişi yapmışlardı. Gayette eğlenceli bir geçişti. Yüksekliği suyun derinliği falan standart donanımlı araçlar için çok güzeldi. Bir sürü arazi canavarıda vardı onlarda bayağı eğlendi..

alpaslanepli' Alıntı:
Ya sen gelde tüm numaralar sana kurban olsun. Aracın hakkındaki fikirlerimi aracının başında söylemiştim biliyorsun. Ama burada söylemem racona ters :smiley: .

Bu arada resmi hizmete mahsustur duruyor mu? Dur ben tahmin ediyim. Tabiki duruyor :smiley:

Duruyor polis amcalar la jandarmalar geç diyor iyi görevler falan herkes yol veriyor bende içimden yol yapmaya geldik sanki diyorum. :D :D ;)

Haydeeeeee, akşam gevreği bunlar, yanına da taze demlenmiş çay vaaarr....

Çay_ve_simit.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR