7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,753
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D önemli konuya gel Yavuz abi vinç ne alemde ?? Yani kendimiz için demiyoruz da, meraktan ;D

;D ;D ;D Sevtabın vinci var o çeker seni artık ben karışmam kaldığın yerde kamp kurarsın ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Sevtabın vinci var o çeker seni artık ben karışmam kaldığın yerde kamp kurarsın ;D ;D

Terios'un kitapcığında hiçbir şekilde başka bir aracı çekmeyiniz yazıyor bana da güvenme ;D ;D ;D

Birde Nejatta var galiba vinç , ne hikmetse hep LR cılar vinç taşıyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Valla karar verin yazın , ben günlerdir ormancılar için uykusuz çalışıyorum, sözümüz biraz olsun geçer, ozaman terioslada gelebilirsin hocam. Yaban hayatını yakından görme şansınızda olur , göller çevresinde pek yoklar ama orman içlerinde geyik , yabandomuzu, sincap, vb. görme şansımızda var.

Bunu mu diyorsunuz, bana uyar, ben de orman seviyorum :smiley:

Size doyum olmaz ben kaçıyorum çok takıldım yine burada, 1-2 saat çalışayım dönerim , pilim bitip sızıp kalmazsam tabi 3-4 gündür 2-3 saatlik uykuyla duruyorum. :(

SDC' Alıntı:
Bunu mu diyorsunuz, bana uyar, ben de orman seviyorum :smiley:

Adres değişikliği Nejat ve Yunus'u da etkilemiyorsa bu konuyu masaya yatıralım derim ben. Ankara zaten etkilenmez.

fastjunkie' Alıntı:
Sevtap hanım hangi bayandı acaba ?? :-X :-X

Bak şimdi ;D ;D

Ne dedim de bu kadar küstün yahu, alışın artık bana, ters biriyim ama 7/24 ahalisine kimseye davranmadığım kadar iyi davranıyorum :smiley:

Istabuluda etkilemez ulaşım daha kolay hep otoyol, boludan sonra 40 km lik bozuk toprak bir yol var hepsi o, yeni çağa mengen tarafından girersek yol daha uzun ama daha düzgün.

discovery-V8' Alıntı:
Istabuluda etkilemez ulaşım daha kolay hep otoyol, boludan sonra 40 km lik bozuk toprak bir yol var hepsi o, yeni çağa mengen tarafından girersek yol daha uzun ama daha düzgün.

Boludan sonra derken size göre mi bize göre mi tarif ediyorsun ;D

şaka yapıyorum Sevtap abla :smiley:

Yavuz abi sünnet gölü denilen mekan ormanlık değil mi ?
Bi de daha mı kolay oluyor yedigöller ? Niye yedigöller e döndük ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR