7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,645,923

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
maalesef hocam ;D, gecesi gündüzü zamanı omayan bir iş, ama bazende çok iyi, mekan zaman bağlanması yok heryer işyerin olabiliyor, bazı dönemler hariç iş saatlerinde masabaşında oturmak zorunda değilsin.

Çok zevkli bir mesleğin var. Ama zor, çok dikkat isteyen zihin yorucu bir meslek Neden kendini dağlara tşlara vurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum :D

acemi80' Alıntı:
Çok zevkli bir mesleğin var. Ama zor, çok dikkat isteyen zihin yorucu bir meslek Neden kendini dağlara tşlara vurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum :D

Daglara taslara vursa iyi
Kendini defendera vurdu Aliminyum oldugu icinde cokdu yamuldu
Basladi kaporta ya boyaya :D

Dagatti makinayi :D :D
Simdide topluyo :smiley: Arizali herif yahu :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:

;D ;D ;D ;D ;D
Ufuk abi bu aralar neşen yerinde ha ;D

Yavuz asagida menteselerle ugrasiyodur Yunusda yok

Ortalik musait Onurcum :smiley: :smiley: yazabiliriz :smiley: :smiley: :smiley: sonra kacariz bir sey olmaz :D :D :D

acemi80' Alıntı:
Keşke bun söylemeseydin şu anda yerlerde kıvranıyorum karnıma kramp girdi.

Senin arabadan bu kadar iyi anlamana, tipine vs. bakarak sanayide bir iş yapıyorsun diye düşünüyordum. Hayatımda hiç bukadar bir insan hakkında yanılmadım. Şok oldum hala kendi halime gülmeye devam ediyorum. Keşke Motor yenileme Atölyem var falan deseydin veya CNC ile uğraşıyorum deseydin :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Yahu adsl göçtü yine bu ara çok sık oluyor, ilahi hocam ya kel kafa gödün bizi olsa olsa kaportacıdır diyemi düşündün ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ufuk abinin dediği gibi yazıyorum habire , ama çok fazlada okurum ne bulursam hiç farketmez hepsiniokurum.

SDC' Alıntı:
Ne çok şey biliyosun sen Tonguç :D :D :D

Şaka şaka, anlamadım ama ellerine sağlık :smiley:

;D ;D ;D yazılımcıların aksine gözlüğüm, askılı pantolonum ve uzun saçlarım yok ;D ;D daha tonguç olmak için çok çalışmam lazım çook ;D

discovery-V8' Alıntı:
abinin dediği gibi yazıyorum habire , ama çok fazlada okurum ne bulursam hiç farketmez hepsiniokurum.

Günde 1 defa da Defender'ın kullanım kitapçığını okur, alüminyum saklama kapları hakkında bilgi edinir.. ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:

Valla bugün tam kendimi dağlara taşlara vuracak moddaydım ;D

Mentşelerin vidaları uymadı özipekle kavga var , denedim uysalar takıverecektim kapıları ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR