7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,067
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Hiçbiri milli park değil hocam, merak etme. Hepsi gidilmiş görülmüş yerler. Kaç yıllardır yapılan kampların GPS kayıtları. Metin sağolsun paylaştı.

Haritada Kamp giriş yazısını görünce ürperdim ;D

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Ankaradan gelenlerde Akyazıdanmı girecek

Aslında kamp yerini baştan belirler isek bölgede yaylalar arası gezebiliriz de. Önce Sülüklü göl sonra kamp yeri veya tam tersi gibi. Biraz kafa yorum fikir üretmek lazım. yunus sen bilirsin oraları nasıl bir plan yapabiliriz? Hocam da onca yolu gelmişken bir iki yer görsün, ormanların içinde biraz gezelim.

acemi80' Alıntı:
Haritada Kamp giriş yazısını görünce ürperdim ;D

güzel Kamp diye bir yeri işaretlemiş. Yoldan araya girişe Kamp giriş diye etiket koymuş :smiley:

ScreenHunter_03 Oct. 06 23.51.jpg

sword7' Alıntı:
Motoru değiştirmeye uğraşıyorum abi şu aralar. Bir kaç yerden haber bekliyoruz, olmazsa hafta sonu Ankara'ya geçicez ustayla. Motor işini halledersem gelirim o tarafa. Dün 500 km yol yaptık düz dizelle, asfaltta bana göre olmadığını birkere daha anladım :smiley:)

Sizi de V8'ciler arasına alalım diyecem ama dizel'den benzine zor. Ancak Puma, Td5 veya Tgv, başka yolu yok ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Sizi de V8'ciler arasına alalım diyecem ama dizel'den benzine zor. Ancak Puma, Td5 veya Tgv, başka yolu yok ;D

V8 beni her konuda aşar :smiley: Sanırım puma ya da 300tdi fazlasıyla işmi görür...

sword7' Alıntı:
V8 beni her konuda aşar :smiley: Sanırım puma ya da 300tdi fazlasıyla işmi görür...

Böyle bir işe girersen Puma. 300Tdi ile uğraşma hiç. Hem aynı paraya çıkar, neden eski teknoloji olsun ki?

nkurtkaya' Alıntı:
Böyle bir işe girersen Puma. 300Tdi ile uğraşma hiç. Hem aynı paraya çıkar, neden eski teknoloji olsun ki?

Haklısınız, araştırmalar puma üzerine zaten, 300 tdi b planı olarak gözüküyor şuan için:smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Aslında kamp yerini baştan belirler isek bölgede yaylalar arası gezebiliriz de. Önce Sülüklü göl sonra kamp yeri veya tam tersi gibi. Biraz kafa yorum fikir üretmek lazım. yunus sen bilirsin oraları nasıl bir plan yapabiliriz? Hocam da onca yolu gelmişken bir iki yer görsün, ormanların içinde biraz gezelim.

Sülüklü göl civarında sanki daha fazla yayla var gibi. Kamp'ı Sülüklü göl civarına yapıp bir kaç yayla gezilebilir gibi.? Hem belli olmaz bakarsın ortam hoşuma gider siz gidin ben emekli adamım buralarda bir iki gün daha kamp yapıp dolaşayım diyebilirimde ;D

sword7' Alıntı:
Çok yavaş kalıyor, 110 la yollar bitmek bilmiyor, takviye gerekli ;D
Umut ne yaptın foyamızı çıkarıyorsun :smiley:
baksana azımızdan laf kaçırmamızı bekliyorlar Allahtan Onur yok yoksa yanmıştık ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Sülüklü göl civarında sanki daha fazla yayla var gibi. Kamp'ı Sülüklü göl civarına yapıp bir kaç yayla gezilebilir gibi.? Hem belli olmaz bakarsın ortam hoşuma gider siz gidin ben emekli adamım buralarda bir iki gün daha kamp yapıp dolaşayım diyebilirimde ;D

Emekli kampi yapariz hocam Gencler gezsinler :smiley: :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Umut ne yaptın foyamızı çıkarıyorsun :smiley:
baksana azımızdan laf kaçırmamızı bekliyorlar Allahtan Onur yok yoksa yanmıştık ;D ;D ;D

Vallahi beni sasirttin Yunus :D

Mudahelede gecikdin :smiley: :smiley: Ben simdi Yunus hemen yazar dedim ama :D :D :D :D

sword7' Alıntı:
Belki bu konuyla alakası yok ama nereye yazacağımı bilemedim! Ben dün 350 beygir turbo dizel motorlu, maxxis mudzilla lastikli (Kaç inç olduğunu bilmiyorum benim 32" lastikler den bir karış daha deniş bir karış daha yüksekti, belki daha fazla) kaya tırmanışı için yapıldığı söylenen, üzerinde offroad ile ilgili her türlü ayrıntıyı bulabileceğiniz bir Defender gördüm 8) Sahibi fotoğraflarını çekmemize izin vermedi haklı olarak. Aracı tam olarak bitirememiş çünkü. Bu Defender'ın gerçek bir hastalık olduğunu tekrar anlamış bulundum... Saygılar :smiley:

Ya ben şu 350 beygir meselesine takıldım. ! , Yazım hatası yok dimi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR