7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,971

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Nejat abi de geldi çıktı bişi yazmadan.
Daha kalabalık olmayalım diyecektik :smiley: :smiley: :smiley:

Buradayım, Ankara ekibinin dns sorunlarını nasıl çözdüklerini izliyorum. capon modem kullananlar arızayı çabuk çözüyor, Amerikan'cılar bir yetkiliye durumu bildirmek için telefon numarası ararken, İngiliz'ler herkesten farklı olarak deneme yaparak çözüme ulaşmayı düşünüyor.

Taşrada problem yoook. Biz taşralılar mutlu bir şekilde sörf ediiiik

fastjunkie' Alıntı:
;D Ankara'dan has taşra mı var hocam ;D ;D

Ankaralıların şu andaki hali; ilk defa yürüyen merdiven görüpte inen kısmından çıkmaya çalışan insanların halini hatırlattı :D :D :D

Uzuuun bir yazdan sonra bugün güzel çamur bulduk ve debelendik. Battım, çıktım, çektim, vinçledim, çekildim ve eve geldim. Aradaki mangal sefasını da unutmamak lazım ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Uzuuun bir yazdan sonra bugün güzel çamur bulduk ve debelendik. Battım, çıktım, çektim, vinçledim, çekildim ve eve geldim. Aradaki mangal sefasını da unutmamak lazım ;D

ispat ispat ispat ;D

Delil, delil isteriz

Bu gün bizim yaylanın osmaniyeden farkı yoktu yanıyordu

acemi80' Alıntı:
Yunus Büyük usta bir kere daha inandım iman ettim.

Motor monte edilmeden önce Motor hareret tapalarının kontrol edilmesi lazım demişti, bu gün son kontrol yapılıp yağ ve su konulduğunda konulan suyun olduğu gibi boşaldığını gördük. Ararken en sonunda Yunusun ikaz ettiği hararet tapasının açık olduğunu gördüler. Yarın rektefiyeci ile tamirci arasında büyük kavga var......

Bu gün sesini duydum ama çilekeşin çilesi bir iki gün daha devam edecek gibi görünüyor maalesef
Herkeze iyi akşamlar

Mete hocam estafurullah ben motor ustasi değilim sadece meraktan bazı şeleri biliyoruz o kadar ama küçük abim motor ustasıdır ondanda çok şey öğrendim

acemi80' Alıntı:
ispat ispat ispat ;D
Delil, delil isteriz

Bende 5-10 kare var hepsi o, onları da direk CF'den photobucket'e yüklüyorum diye acayip yavaş yükleniyor. bitsin atarım bir kaç resim.
Benim battığım anın resimleri de yakında medyaya sızdırılır ;D

yunus bager' Alıntı:
Herkeze iyi akşamlar

Mete hocam estafurullah ben motor ustasi değilim sadece meraktan bazı şeleri biliyoruz o kadar ama küçük abim motor ustasıdır ondanda çok şey öğrendim

Benim bildiğim bir şey var LR konusunda benim için hızır paşasın biiiirr. Dün söylediklerin bu gün çıktı ikiiiii :D Daha ne diiimm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR