7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,040
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Herkese günaydın,

Hocam dükkanın duvara yaramaz çucuklar yazı yaznış, sabah sabah temizlemekle uğraştım. Gün içinde bir boyacı bulalım da temiz boyatalım duvarımızı ;D

duvartemiz.jpg

Etiketler

hasan bey bu hareketiniz iyi olmadı _? Bundan sonra nöpet ayarlaması yapmak zorunda kalınacak :smiley:

Arkadaşlar, siz ne yaptınız ya? 69 sayfayı nasıl okuyacam? buradan dalıyorum, kusura bakmayın... geriye dönük laf atmalar varsa, tekrar alayım lütfen ;D

figo' Alıntı:
Geç kalmışsın Abdüssamet tünaydınlar.
buy gün dışarda biraz işler vardı onları kovaladım ondan geciktim bu sabah
herkeze tekrardan günaydın(tünaydın olmuş ama)

Duvarı boyimmi abüüü? :smiley:

Herkese hayırlı günler. Ben duvara yazarlarken gördüm gece karanlıktı ne yazdıklarını göremedim ama hişt pişt! yapınca kaçtılar.
Sabah gün ışığında gördüm ne yazdıkları. Allah Allah kimki bunlar? ;D

Mahallenin haylazları ile başa çıkamıyoruz allahtan duvar boyası ucuz jjep fiyatına boyatabiliyoruz

levha.jpg

acemi80' Alıntı:
Mahallenin haylazları ile başa çıkamıyoruz allahtan duvar boyası ucuz jjep fiyatına boyatabiliyoruz

Zihniyeti değiştirmek lazım babacım.
Sabah boyatırsın akşam yine yazarlar. O yüzden ucuzluk çözüm değil. Bırak JEEP fiyatına boyamayı daha da ucuza kaçıp Land boyası kullansan ne çare. Akşama aynı neticede ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Zihniyeti değiştirmek lazım babacım.
Sabah boyatırsın akşam yine yazarlar. O yüzden ucuzluk çözüm değil. ;D

Haklısın Alpaslan bu yazıların sebebi yine biziz. Faaliyetlerimize bakıp gıpta ediyorlar. Çorçocuğun eline üçbeşkuruş tutuşturup duvarı boyatıyorlar Napalım şimdilik katlanacağız. EĞİTİM ŞART

acemi80' Alıntı:
Haklısın Alpaslan bu yazıların sebebi yine biziz. Faaliyetlerimize bakıp gıpta ediyorlar. Çorçocuğun eline üçbeşkuruş tutuşturup duvarı boyatıyorlar Napalım şimdilik katlanacağız. EĞİTİM ŞART

Ama çokta dert etme babacım. Siz bilgisayar hileleriyle düzeltirsiniz o duvarı. Nasılsa Landlarıda arazide gösterebiliyorsunuz ;D

Bilgisayarla olacak işler kolayda. Dükkanın duvarını yazınca işler karışıyor boyacı köşe olacak bu gidişle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR