7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,137
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu gün Lr Free lander'ı olan bir arkadaşa bizim geziden bahsettim hafta sonu gideceğim dedim. Bana terios'u bırak Free Landerla git dedi.

Free Lander cılar şimdi alınacak ama saol, kar yağma ihtimali var, ben yine Teriosla gideyim dedim ;D ;D ;D

Allahtan aramızda free lander cı yok ;D ;D ;D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Bu gün Lr Free lander'ı olan bir arkadaşa bizim geziden bahsettim hafta sonu gideceğim dedim. Bana terios'u bırak Free Landerla git dedi.

Free Lander cılar şimdi alınacak ama saol, kar yağma ihtimali var, ben yine Teriosla gideyim dedim ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D karda iyidir freelander hocam arıza yapmazsa tabi ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D karda iyidir freelander hocam arıza yapmazsa tabi ;D ;D
Bu arkadaşla bir kar macerası yaşamıştık o karda kaldı biz yanından el sallayarak geçip gittik. Onu hatırlattım birazda ;D ;D ;D( kalmasının sebebi şöfor hatası idi)

Asıl mesele hem terios'un en az iki misli yakıyor hemde arızalanırsa endişesi olduğu için almak istemedim. 2001 model ama yinede güvenemedim.

Bugün benzin istasyonundan çıkarken bir bey beni durdurup Elizabeth'ime sevgi gösterisinde bulundu ;D ;D

Hayalindeki araçmış 110, ama sizinkini görünce bayıldım dedi (bu kıza nazar değicek daha ayağı çamura değmeden) :(

Bir de en olmayacak soruyu sordu: babanızın mı :mad: :mad: :mad:

Ben terslenince de "pek bayanların tercihi değildir de ondan dedim" vs. kıvırdı :smiley:

Hocam güle güle eskit yeni moturu :smiley:

SDC' Alıntı:

Ben terslenince de "pek bayanların tercihi değildir de ondan dedim" vs. kıvırdı :smiley:

Yazık.... napsın, adamcağızın etrafındaki bayanlar terios tercih edenlerdenmiş. Baltayı taşa vurmuş. :D

Teşekkür ederim Sevtap bizde Elizabeth i bu hafta çamurlu görürüz diye düşünmüştüm ama fırsat bulamadın anlaşılan

fastjunkie' Alıntı:
Efendim iyi akşamlar...

Sevtap abla adamı kınıyorum, KIZ ARABASI MI BU diye çıkışsaydın..

;D ;D

Çıkıştım, çıkıştım ama adam "kız arabası deyince bizim aklımıza 5K pajerolar geliyor" dedi ;D ;D

Hadi ben gittiiim :smiley:

SDC' Alıntı:
..............(bu kıza nazar değicek daha ayağı çamura değmeden) :( .......................

ayağını çamura değdirme konusunda bu kadar ağırdan alırsan korkarım değecek ;)

SDC' Alıntı:
Bugün benzin istasyonundan çıkarken bir bey beni durdurup Elizabeth'ime sevgi gösterisinde bulundu ;D ;D

Hayalindeki araçmış 110, ama sizinkini görünce bayıldım dedi (bu kıza nazar değicek daha ayağı çamura değmeden) :(

;D ;D ;D ;D hayatının hatasını yapmış adamceyiz ;D

Kamp ekipmanlarımızı ayarlasak mı ?
Ben de yazlık bir çadır var, fakat yağmura dayanmaz, yeni çadır alacaktım ancak tek kişi geldiğimden boşuna masrafa girmeyeyim dedim, vazgeçtim. Onun dışında tüm ekipmanlarım tam. Hilu'da da kalabilirim.
Ocak tencere tava falan getirmiyorum, otobüsle Ankara'ya götürmek zor olacak diye.
Kimler neler getirmeyi düşünüyor ? Ona göre ben de otobüse binmeden ekleyeceğim bişiler varsa ekleyeyim..

yunus'un videosunun yerini tutmaz ama bu da çukur işte....

2009-10-10-11belgradgezisi861.jpg

Ne o yanlış zamanda mı koydum resmi?

fastjunkie' Alıntı:
Kamp ekipmanlarımızı ayarlasak mı ?
Ben de yazlık bir çadır var, fakat yağmura dayanmaz, yeni çadır alacaktım ancak tek kişi geldiğimden boşuna masrafa girmeyeyim dedim, vazgeçtim. Onun dışında tüm ekipmanlarım tam. Hilu'da da kalabilirim.
Ocak tencere tava falan getirmiyorum, otobüsle Ankara'ya götürmek zor olacak diye.
Kimler neler getirmeyi düşünüyor ? Ona göre ben de otobüse binmeden ekleyeceğim bişiler varsa ekleyeyim..

Bende hiçbişey yok , genelde açık havada yatırılıp AYI KOVAR olarak kullanıldığımdan pek ihtiyacım olmuyor ;D

Çadır alayım bari birtane, yazlık çadırım var iş görmez bu mevsimde , tencere var , uyku tulumu var masa sandalye var başka ne lazımki?

discovery-V8' Alıntı:
Bende hiçbişey yok , genelde açık havada yatırılıp AYI KOVAR olarak kullanıldığımdan pek ihtiyacım olmuyor ;D

Çadır alayım bari birtane, yazlık çadırım var iş görmez bu mevsimde , tencere var , uyku tulumu var masa sandalye var başka ne lazımki?

Bilmem ki ondan sordum, ben 1 ekmek 1 sucukla 2 günlük bi kampı atlatıyorum ;D ;D
Metro'da güzel çadırlar var abi aklında olsun, çift tenteli fiyatına göre oldukça iyi..
Ben de benim yazlığı mı getirsem ki, ama yağmurda rezil olur.

discovery-V8' Alıntı:

Kap kacak cezve falan.. ??
Bi de bi uyku tulumu da edin bence Yavuz abi.. Sonra kalıp olarak almayalım seni sabah. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,624
Kayıtlı Üye Sayımız
166,923
Kaydolan Son Üyemiz
Ozcan Kaptan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR