7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,647,816
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
ama her şeye rağmen senin "kano" yu taktir ettim maşallahı var (Kimse yokken bunu itiraf edeyim)

Çamur deryasında yüzüyor banamısın demiyor

Tesekkurler hocam Severim bende kendilerini :smiley: Beni hic uzmez :smiley:

Etiketler

Bende gidip çilekeşle biraz dolaşayım bari
dönüşte görüşürüz.

Ohooo ben bir sürü yere gittim . Şamzuman, defransiyel yağları kontrol ettirip tamamladım gezdim geldim.
Bizim dükkanda tık yok :smiley:

herkese merhaba

tüv den geçtik

kısa hüzme yönleri hatalı hafif kusur
uzun hüzme yönleri hatalı hafif kusur
motor yağ kaçakları hafif kusur
şanzıman yağ kaçakları hafif kusur
differansiyel yağ kaçakları hafif kusur

elemanlara dedim damlatmıyorsa boştur diye ama kusurdan saydılar ;D

aslında kaçakta yok maşşallahı var eskiden biriken yağ kalıntısına bakarak yazdılar

yarın akşamda lpg işlenmiş olarak ruhsatımızı alıcaz

abi garsondan, kasiyerden (her branşın kendine ait özellikleri var sonuçta) teknik eleman yaparlarsa sonuç böyle oluyor teknik elemanları masadan kalkmıyor araba sürmesin bu işte öğrenen elemanlar bile var durum böyle olunca delirmek içten bile değil

şanslıydık elemanlar beni dinledi ve dikkate aldı el freni testinde değer girmeyiz bile dediler

lgp için doldurulan formda çeki demirli diye yazıyor üstünü çizmişler herhalde sonrada bir yerlerine falan çarptı galiba ki çeki demiri görüldü diye elle yazmışlar

altug onaran' Alıntı:
abi garsondan, kasiyerden (her branşın kendine ait özellikleri var sonuçta) teknik eleman yaparlarsa sonuç böyle oluyor teknik elemanları masadan kalkmıyor araba sürmesin bu işte öğrenen elemanlar bile var durum böyle olunca delirmek içten bile değil

şanslıydık elemanlar beni dinledi ve dikkate aldı el freni testinde değer girmeyiz bile dediler

lgp için doldurulan formda çeki demirli diye yazıyor üstünü çizmişler herhalde sonrada bir yerlerine falan çarptı galiba ki çeki demiri görüldü diye elle yazmışlar

Geçmiş olsun üzerinizden bir yük kalkmış. 2011'e kadar rahatsınız artık.

....................................KELEBEK.....................................

Çingene kelebeği tırtılı Kuzey yarıkürede her yıl bir milyon hektarlık ormanda görülür. Doğal zararlılarının sayısı pek azdır. Kimyasal mücadele, tırtılları bakterilerle yoketme ve erkekleri kısırlaştırma çabaları beklenildiği kadar etkili olamamıştır. Fakat hiçbir mücadele yapılmadığı zaman çingene kelebeği sayısında önemli azalmalar gözlenmiştir. Bunun nedeni, önceki bir iki yıl ağır saldırıya uğrayıp yaprakları tamamen yenilen ağaçların üçüncü yılda tırtılların yiyemeyeceği kadar yüksek tanenli yaprak yapmalarıdır. Hatta yapraklarının sadece yüzde onu deneme amacıyla koparılan ağaçlarda tanen miktarının 72 saatte yükseldiği gözlenmiştir. Daha ilginç olan daha önce saldırıya uğramamış ağaç yapraklarında da tanen miktarının yükselmesidir. Tanen miktarındaki artışı başlatan, ağaçların salgıladıkları kimyasal maddelerdir.

Orman havasına yayılan bu maddelerin molekülleri, saldırıya uğramamış ağaçlara da ulaşmakta ve onlar da çingene kelebeği tırtılına karşı tedbir almaktadırlar. İnsanların henüz işleyişini bilmedikleri bu haberleşme düzeninin araştırılması genç araştırmacıların çabalarını beklemektedir.

ağaçların haberleşmesi Müthiş bir şey.

Birbirleri ile diyalog kuramayan insanlar utansın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
ceshme

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR