7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,198

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Yollar kalabalık olur o bakımdan dedim ama sen genede bir bilene sor istersen

Valla google maps de tom tom rota planlayıcı da Geyve'den tarif veriyor ama Geyve yolunun daha virajlı olduğu gözle görünür bir gerçek.

Bundan uzuun yıllar önce ilk kez Samsun Tokat arasını araba ile gidecektim. İstanbul'dan Samsun'a uçakla gittim, oradan bir araba kiraladım ve haritada kısa görünen Samsun-Ünye-Tokat düzergahını seçtim. Ünye'ya kadar harika manzaralı kefiyli bir yoldu, ancak Ünye'den sonrası tam bir kabus. 1. ve 2. viteste direksiyonu 5 saniye bile düz tutmadan dağ yolunda bir sağ bir sol kıvrıla kıvrıla gittim Tokat'a. Doğa harikaydı ama araba kullanmak eziyet.

yunus bager' Alıntı:
Peki Nejat pazar günü biz sizi nasıl bulacaz
telsiz var ama biraz veremli doğru düzğün çalışmıyor acaba diyorum tel çekiyormu

Hıımmmmm... Güzel soru. Cevap veriyorum:

A. GPS ile koordinatları veririz, bulursun (GPS yoksa bu seçenek iptal)
B. Önceden belirlenen bir noktada kamp kurarız, oraya gelirsin
C. Pazar günü önceden belirlediğimiz saatte seni Göynük'ten alırız.
D. Telefon çalışıyor ise canlı yol tarifi veririz, gelirsin.

nkurtkaya' Alıntı:
Valla google maps de tom tom rota planlayıcı da Geyve'den tarif veriyor ama Geyve yolunun daha virajlı olduğu gözle görünür bir gerçek.

Bundan uzuun yıllar önce ilk kez Samsun Tokat arasını araba ile gidecektim. İstanbul'dan Samsun'a uçakla gittim, oradan bir araba kiraladım ve haritada kısa görünen Samsun-Ünye-Tokat düzergahını seçtim. Ünye'ya kadar harika manzaralı kefiyli bir yoldu, ancak Ünye'den sonrası tam bir kabus. 1. ve 2. viteste direksiyonu 5 saniye bile düz tutmadan dağ yolunda bir sağ bir sol kıvrıla kıvrıla gittim Tokat'a. Doğa harikaydı ama araba kullanmak eziyet.
Aynı şey benimde başıma geldi haritaya güvenip antalya ,burdur ,volvadin,aydın,sındırgı,balıkesir ,sususrluk,bandırma yoluna girdim
8 saat hiçdurmadan aralıksız gaz bastım en fazla 3, vides 1.videse bile düştüğüm oldu toprak yoldan bile gittim dinlenmek için açık petrol bile bulamadım bandırmaya 90km kada susurluk varanda uyudum :smiley: birdaha asla bilmediğim yola girmem

yunus bager' Alıntı:
Aynı şey benimde başıma geldi haritaya güvenip antalya ,burdur ,volvadin,aydın,sındırgı,balıkesir ,sususrluk,bandırma yoluna girdim
8 saat hiçdurmadan aralıksız gaz bastım en fazla 3, vides 1.videse bile düştüğüm oldu toprak yoldan bile gittim dinlenmek için açık petrol bile bulamadım bandırmaya 90km kada susurluk varanda uyudum :smiley: birdaha asla bilmediğim yola girmem

En kisa yol bildigin yoldur diye bosuna dememisler :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Hıımmmmm... Güzel soru. Cevap veriyorum:

A. GPS ile koordinatları veririz, bulursun (GPS yoksa bu seçenek iptal)
B. Önceden belirlenen bir noktada kamp kurarız, oraya gelirsin
C. Pazar günü önceden belirlediğimiz saatte seni Göynük'ten alırız.
D. Telefon çalışıyor ise canlı yol tarifi veririz, gelirsin.
a :GPS belki ödünç bulabilirm ama hiç dilinden anlamam eğer bulursam nasıl kordinat vereceksin şimdiden anlat

b: önceden belirlediğiniz kamp yeri ya hoşunuza gitmesse

c : olmaz öyle bizim için tekrar aşa ineceksin zahmet olur bi şekilde bizim yolu bulmamız gerekir

d : tel çekiyorsa sorun yok zate

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.