7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,259
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Onur o nası servis faturası ya, işte bu yüzden TR de capondan uzak durmak lazım, Disconun bile filtresi 9 tl, Ben bir alışta 10 tane alıp rafa diziyorum , her geziden sonra değiştiriyorum ;D

Sevtap hayırlı olsun notebook ve yeni internetin, ben uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum. Adamaları yolma işi için keşke istanbulda olsaydım en sevdiğim iştir ama genelde yolmam buruştururum ;D ;D

Dikkat ettiyseniz sabah 5 te uyandım nası oldu bende bilmiyorum ;D

Bizim kocamoğlanda beni yordu bugün biraz, sabah teklemeye başladı, ateşleme sorunu olduğu belliydi, bujileri her defasında daha gider diye ertelediğimizden 60 K km yi devirdiklerini farkettim, hala fabrikadan çıktığı gibi duran bobinide elim değmişken değiştireyim dedim, 8 adet 4 tırnaklı platinium NGK capon bujisinin kalınlığını saymazsak LR parçaları resmen bedava. V8 in neden son istanbul yolculuğumda 30 litre lpg tükettiğinide öğrenmiş oldum, buji kalmamış iman gücüyle ateşliyormuş ;D ;D

şimdi gaza dokununca bile öküz gibi asılıyor, sabah marş motoru elden geçecek , kimdirde su kaçtığı için bazen nazlanıyor, onuda halledersem disco hazır, ben hazırmıyım elbette hayır yumurtanın kapıya gelmesini bekliyorum . ;D

Etiketler

Bugün nasılsın Mete abi. Ufuk abi, Ali.
Evde internet yok gece sizlere takılamıyorum.
İşlerin yoğunluğu ara ara bakmama sebep oluyor gündüz saatleri.

figo' Alıntı:
Bugün nasılsın Mete abi. Ufuk abi, Ali.
Evde internet yok gece sizlere takılamıyorum.
İşlerin yoğunluğu ara ara bakmama sebep oluyor gündüz saatleri.

Saol Ömer gayet iyiyim. Gece sohbetleri daha rahat oluyor. Gündüz işten fırsat bulabilirlerse bir iki satır yazıyorlar.

alihay' Alıntı:
:smiley: aynen hocam ah ah emekli olmak vardı

Emekli olmak iyi bi şey ama hayatın sonuna yaklaşmak demek onu da kabulleneceksin.
Güzel olan Ülke genelinde insanların her istediğini yapabilir hale gelmesi.

yaşlanmayan varmı hocam, emeklilik bize hayal ne yaparsak hafta sonu yapacaz artık emeklilik hafta sonları anlıcanız bizim :smiley:

alihay' Alıntı:
yaşlanmayan varmı hocam, emeklilik bize hayal ne yaparsak hafta sonu yapacaz artık emeklilik hafta sonları anlıcanız bizim :smiley:

Şimdilik öyle idare edeceksin veya yılbaşına bilet alıp hayal kuracaksın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.