7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,658
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
açılmış 7/24 düm artık bende girebiliyorum yav herkese Selam

yavuz bu arada akşam nerede buluşacağız ?

Açılmış demek ;D hadi hayırlısı. Kahveye bir capon daha aldık.

Ankara ekibine özel çağrı. Bu akşam saat 20:00 de Drunk'dayız tamam mı? Yeşil bulamasak da sarıyla idare ederiz ;D
Kerim, Umut geliyor, Ufuk abi 19:00 da bire ev teslim alıp öyle gelecekmiş.
Onur, Yavuz Ç. ve Yavuz Y. arıyorum şimdi

acemi80' Alıntı:
Arkadaşlar 7/24 ile gezi başlığı birbirine karışmaya başladı. Mesela Nejat Drank davetini gezi başlığında yapmış :D :D :D Okuyan diğer Ankaralılarda noluyoruz yahu partimi var diye koşturacak :D :D :D

Düzeltildi.

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Yeşil bizde var biraz daha ;D getirelim isterseniz

Drunk'a bekleriz. Olmadı yarın dönüşte sizden alırım, oradan da Yunus'a uğrarım ;D en azından Yeşil'i görür, içmese de...

nkurtkaya' Alıntı:
Drunk'a bekleriz. Olmadı yarın dönüşte sizden alırım, oradan da Yunus'a uğrarım ;D en azından Yeşil'i görür, içmese de...

Yunus 'a uğraman çok iyi olur hiç olmazsa kaçırdığı esprileri birebir dinler. Ve uzak kalmaz

nkurtkaya' Alıntı:
Açılmış demek ;D hadi hayırlısı. Kahveye bir capon daha aldık.

Ankara ekibine özel çağrı. Bu akşam saat 20:00 de Drunk'dayız tamam mı? Yeşil bulamasak da sarıyla idare ederiz ;D
Kerim, Umut geliyor, Ufuk abi 19:00 da bire ev teslim alıp öyle gelecekmiş.
Onur, Yavuz Ç. ve Yavuz Y. arıyorum şimdi

Düzeltildi.

nejatçım cahillihime ver bu drunk açılımı nedir ? ,nerde nasıl yapılır , yani kelime karşılığını biliyorum ama ??? ???

emrahmarti' Alıntı:
Ablacım geçmiş olsun

Sağol Emrahcım :smiley:

cihanülker' Alıntı:
açılmış 7/24 düm artık bende girebiliyorum yav herkese Selam

Hoşgeldin Cihan ;D
Burada çok eğleneceksin çook ama devam mecburiyeti var ;)

acemi80' Alıntı:
Sevtap geçmiş olsun

Hocam teşekkür ederim :smiley:

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar hoşbulduk ,bakalım artık el kol hareketi ile anlatamayacağım ama ne yapalımm hocam anlar artık ;) ;) ;) ;) ;)

Hazır ben yokken rahat rahat, istediğin hareketi yaparsın artık ;)

cihanülker' Alıntı:
nejatçım cahillihime ver bu drunk açılımı nedir ? ,nerde nasıl yapılır , yani kelime karşılığını biliyorum ama ??? ???

Drunk ODTÜ'ye yakın bir yerde mekanın adı. Umut daha iyi tarif eder, ben sadece gitmeyi biliyorum, dönüşte de bir şekilde çıkıyorum işte ;D

herkese günaydın

ablacım geçmiş olsun

akşam drunkta dikkat edin LR az capon çok olucak ;D ;D ;D ;D

hoşgeldin Cihan Abi (caponlar +1 kelebekler +1) bugün Yavuz Abi yaparsa mutlaka koyar sizin kanat çırpmalarını ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Sevtap abla geçmiş olsun

Sağol Hakan, keşke sen de gelseydin :smiley:
Çok eğlendik çook ;D

cihanülker' Alıntı:
sensiz bir gezimi hayatta olmaz artık,her şey için çok geç ,benim votka arkadaşım ;D ;D

O zaman bu akşam ben de Drunk'tayım ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
sevtap geçmiş olsun buarada bendede aynı semptomlar vardı ama geçti artık

Sağol, sana da geçmiş olsun :smiley:

Ne yaptın da iyileştin, cadı suyundan mı içtin ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR