7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,648,988

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

SDC' Alıntı:
zaten saat geçti :mad: :mad:

ben Kerimi arayıp sizin aramadığınızı öğrendim :mad:

O da ne dediğimi anladı mı bilmiyorum ;D ;D

hemcinsleriniz arasında VOLTRAN haa :mad:

ettiniz esprinin içine :(

şimdi daalın, gözüm görmesin sizi :(

(Hoca hariç tebi) ;)

Abla ben mazeretimi özelden bildirdim lütfen.

SDC' Alıntı:
zaten saat geçti :mad: :mad:

ben Kerimi arayıp sizin aramadığınızı öğrendim :mad:

O da ne dediğimi anladı mı bilmiyorum ;D ;D

hemcinsleriniz arasında VOLTRAN haa :mad:

ettiniz esprinin içine :(

şimdi daalın, gözüm görmesin sizi :(

(Hoca hariç tebi) ;)

Sevtap güzel söylüyorsunda plan eksik ve acele yapılmış. Bi defa hiç birinin telefonu bende kayıtlı değil Nejat'ın gönderdiği listeyi arayacağım bulup telefonu çevireceğim karşı tarafta benim numara kayıtlı değil bir yabancı numara onları çaldırmış olacak vs. vs. vs.

altug onaran' Alıntı:
ben yokum eğlenceyi baltalamak bana göre değil ;D ;D ;D

Ne baltası yahu altı üstü bir telefon şakası, sanki polis kılığına gir, barda kimlik kontrolü yap sonra da bizimkileri içeri at dedik :mad:

emrahmarti' Alıntı:
Abla ben mazeretimi özelden bildirdim lütfen.

Eh seninki nispeten daha makul bir sebepti çünkü ben de bilmiyorum Cihanın tel. ini :(

acemi80' Alıntı:
Sevtap güzel söylüyorsunda plan eksik ve acele yapılmış.

Hocam sanki banka soygunu mu planlıyoruz :smiley:
Adamlar zurna olmuş zaten, ne dediğini bile zor anlayacaklardı ;D

yunus bager' Alıntı:
Eyyy bukadar kızacağını bilseydim arardım ;D ;D

Bilmem ben, bana karşı koymanızın sebebi hemcinslerinizi korumaktı :(

O kadar meraklıysanız hemcinslerinize ben girmiyim başlığa artık :-\

Alın yerime de bunu bırakıyorum, özelden yazmış, landlara da bayılıyormuş ;D ;D ;D

_ismail_' Alıntı:
bende sızın gıbı randlara
hastayımm neyapcam bılmıyormmm

Ablacım kızma bu kadar, bi ara İstanbul'da buluşur boğazda bi rakı keyfi yaparız. O zaman arar manzaranın güzelliği ve rakı balığın tadını anlatırız kelebeklere, gecenin bi yarısı bonusda harcayamazlar ;D

altug onaran' Alıntı:
yok abi toyota sayfasına takılıyodum yunus abi ortakığı nasıl karıştıracak ona bakıyodum ;D
Cipciler ortalıkta görünmüyor ne yapayım bu ara xxxta cıları kızdırmaya çalışıyoru ;D ;D ;D

Pardon yav (cipciler) Ufuk abi burdaymış hürmetler ;D ;D

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap abla çok kızdı sanırım bi anda gitti.
Evet yavv çok kızdı ama birazda haksızlık yaptı bende yarın onu telde rahatsız edeyim bakalım nekadar hoşuna gidecek bende 2 telide var :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Evet yavv çok kızdı ama birazda haksızlık yaptı bende yarın onu telde rahatsız edeyim bakalım nekadar hoşuna gidecek bende 2 telide var :smiley:

Şimdi telefonunu alıp peşpeşe biz arayacağız ki kapatıp gitmenin ne olduğunu anlasın ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR