acemi80' Alıntı:Günaydın arkadaşlar
ufukozkan' Alıntı:Günaydın hocam..
cihanülker' Alıntı:cümleten günaydın , ufuk bey akşam iyi ekildik yani ,yazdım bunu ,bir yere ;D ;D ;D
Ufuk senin mermi fıstıkları çok aradık, ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Telafi ederiz![]()
![]()
altug onaran' Alıntı:Yavuz Abi dün akşam haddim olmayarak Ufuk Abinin alanına girip mutfağa girdim ve elimizin makine yağıyla hamur yaptım yanlış anlaşılmasın seramik hamuru sonra bizim diskodan söktüğüm yan kapı cebinin kalıbını aldım sizelerinde yorumlarınızı alıyım diye fotoları koyuyorum ;D
cihanülker' Alıntı:çukurdan hiç çıkmadıkki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ,hep çukurdayız ahh ahh şimdi o ormanlarda olmak vardı ,hani o dokurcun köyünün üstü var ya , ağaçların arasına kur teşkilatı ,yak mangalı, ateşi, böyle kol gibi pirzolalar (hocam sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D) ,ondan sonra bur muhabbetin göbeğine sabah kadar, :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
cihanülker' Alıntı:böyle kol gibi pirzolalar (hocam sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D) ,ondan sonra bur muhabbetin göbeğine sabah kadar, :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
yazargezeryolçizer' Alıntı:Herkese merhaba ,Ufuk senin mermi fıstıkları çok aradık, ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:............. böyle kol gibi pirzolalar (hocam sen anlarsın ;D ;D ;D ;D ;D) ,ondan sonra bur muhabbetin göbeğine sabah kadar, :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
cihanülker' Alıntı:abi dün gece görecektin sen esas ,el kol, tariflerini ,hatta bir ara ,şu bizim arabaların önündeki şnorkeli bile yaptım yavvv ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
acemi80' Alıntı:Şnorkel'i anlatırken kazboynu gibi uzatmışındır tahmin edebiliyorum![]()
![]()
![]()