7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,649,378
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

22102009547.jpg
22102009546.jpg

Etiketler

SDC' Alıntı:
Bizim kelebekler bonkörce harcadılar bonusları, şimdi tekrar biriktirmeye çalışıyorlardır :D :D

Sen bilmezsin, ağır bunların yükü ;D ;D

Koca birgün, full kelebek modunda geçerse ancak 1 (bir) adet bonus yapıyor :D :D :D

Emin olmaaaa, Ufuğu gömdük bugün çamura , birde benim uçan disco videosu var yükleyebilirsem tabi ;D ;D

Bu paletleri satıyorlar, Defender içinde vardı tanesi 20 000 usd galiba , Direk lastiği söküp bunu takıyorsun.

cihanülker' Alıntı:
nejat ilanlar bölümünde aksesuara bir bak ,ilan sahibi ile görüştüm 92 mode defenderdan sökmüşler sana uyar rahat edersin parasıda bir şey değil yalnız benzinli bu makina

Benzin olayına takıldım ben de. Neyse Hüseyin'e attım mail, danıştım. Onaylarsa alır taktırırım.

Kerim afedersin bu koca papuçları takacak daha erkeksi bi alet bulamamışlarmı, Kibar capona 5 numara büyük gelmiş , babasının ayakkabısını giymiş oğlan çocuğu gibi ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bu paletleri satıyorlar, Defender içinde vardı tanesi 20 000 usd galiba , Direk lastiği söküp bunu takıyorsun.
Evet zaten bildiğim kadarıyla çok marka yok palette,
ama öyle direk takılacak bir şey değil,paletler baya boylu,
Sıkıntıları araç yazın tekerlekler üzerinde de gezecek,
yükselme onun için tam dozajında ayarlanıyor,
Şerefe kalsa kaçak kat bile atar ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,925
Kaydolan Son Üyemiz
avmuhabbeti

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR