yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Yav insaf benden sonra 8 sayfa olmuş bukadar şey okunurmu yavvv
Yav insaf benden sonra 8 sayfa olmuş bukadar şey okunurmu yavvv

Bu paletler defendere direk takılabiliyor yükseltme vs. gerektirmezyazargezeryolçizer' Alıntı:Evet zaten bildiğim kadarıyla çok marka yok palette,
ama öyle direk takılacak bir şey değil,paletler baya boylu,
Sıkıntıları araç yazın tekerlekler üzerinde de gezecek,
yükselme onun için tam dozajında ayarlanıyor,
Şerefe kalsa kaçak kat bile atar ;D ;D ;D
Yunus Paletler baya boylu ve uzun ,birde arazi yapısına göre hareket ediyorlar,yunus bager' Alıntı:Bu paletler defendere direk takılabiliyor yükseltme vs. gerektirmez
Gaç bakalım ;D ;D ;DSDC' Alıntı:Al işte bu da bir Yunus klasiği![]()
![]()
Şimdi ben sorayım Onur'un yerine :
çukur videon var + yaş takıntısı da tamam ;D
İçine Yunus mu kaçtı ;D ;D ;D (Yunus gelince haber verin gachayım![]()
![]()
)
Doğuda bu paletleri tıransit minimus ambulanslara taktılar ama tamamamn fiyasko bizim burların karına uymadı gidemediler buzullarda iş görür başkada bi işe yaramazyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus Paletler baya boylu ve uzun ,birde arazi yapısına göre hareket ediyorlar,
Tabi takmadan birşey söylenemez .
Gerçi Yavuz palet takılı Defender video su yolladı ,ama araçlar tadilat geçirmiş mi bilmiyorum.
Ama şu bir gerçek ki Yavuzun standart Discosuna rahat takılır ;D ;D ;D
Ben demediğimden eminimufukozkan' Alıntı:aynen oole kim demisdi bunu yahu ;D ;D ;D ;D
Belke gelece geçen akşam kızdın çektin gittin onun hesabı da duruyor dun akşam bişey demedimSDC' Alıntı:eyvaah Yunus gelmişş ;D
Zayıf parçamıyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus takılmasına takılırda Standart defenderi yükseltmeden,
zayıf parçaları kuvvetlendirmeden araç yürürmü orasını bilemem,
Defender konusunda o kadar bilgim yok .
Yavuz abi ya sen bizim işlerden çok iyi anlıyorsun yani çekme boru ve ekli boru bunu herkez bilmez bu tecrube nerden geliyor merak ettim doğrusudiscovery-V8' Alıntı:3-4 mm etli çekme boru
yunus bager' Alıntı:Belke gelece geçen akşam kızdın çektin gittin onun hesabı da duruyor dun akşam bişey demedim![]()
Yok yav bu Umut hiç uslanmayacak ama soracam ben ona xxxxta buluşmasına bende davetliyim tenhada kıstıracam ;D ;D ;Dumutcelikel' Alıntı:bence kafes arabadan daha iyi![]()
SDC' Alıntı:amaan ondan bişe olmaz, sevdiğim insanlara kızgınlığım çabuk geçiyor da sevmediklerime takılır kalır sinirim ;D