KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Naci abiyle bugün konuştuk. Sağlığı iyi, yoğun sanırım. Cumartesi belki Kayışdağın'da azacağız Ben de, Naci abi'de gitmedik o parkura. Gerçi yerler kuru ve kısa bir etap ama manzara mükemmelmiş.Cüneyt abi'den aldığım bilgiler...
Sırf bunu sesli dinleyeyim (oğlanı uyandırmadan ) diye aşağıdan kulaklık aldım geldim. Harika bi ses yaaaa. V8 ile Tdi arasındaki en büyük fark bu sanırım. Tdi ile bunu yapmak pek mümkün değil ;D
Dediğiniz konuya katılmakla birlikte şunuda söylemek isterim ki AB hususunda büyük söz sahibi biriyle benzer bir muhabbet yapıp konunun sonunda kimlik bilgilerim alınmıştı ;D Netice olarak bende seninkini istiyorum ;D Üstad belki cumartesi duman'ın yanına ugrıcam oralardaysan görüşelim
Maalesef gerçek bu. Biraz araştırdım ve USA daki CB ile TR'deki CB telsiz frekanslarının aynıolduğunu gördüm. Bazı Avrupa ülkelerinde frekanlar farklı veya bazılarında bazı kanalların frekansları farklı. Ben de 39 dolar'a birtane getirtip denemeye karar verdim. Kapadokya gezisine yetişmiyecek gibi ama ....
Dediğiniz konuya katılmakla birlikte şunuda söylemek isterim ki AB hususunda büyük söz sahibi biriyle benzer bir muhabbet yapıp konunun sonunda kimlik bilgilerim alınmıştı ;D Netice olarak bende seninkini istiyorum ;D Üstad belki cumartesi duman'ın yanına ugrıcam oralardaysan görüşelim
Özgürcüğüm ,(resmiyete karşılık hafif yalak bir şekilde ;D )
Bu aralar kimlik, plaka, ruhsat bilgilerine çok takık gördüm seni ;D Şayet bir sakatlık çıkmazsa yanına gelirim. Kardeş şaka bir yana programlarımız çakışırsa AVDAN OFF ROAD CAFE'de görüşürüz. Görüşmekten mutlu olurum.