7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,650,732

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
Alla alla neden gitsin, nereye gidecek yahu başka boyutlara, bu LR ciler de amma panik ;D ;D
Yav Onur bu konuyu anlatmaya kalksam bir günümü alır şimdi mete hocam lazların ermeni olduğunu söyledi bu doğrudur ama Türk insanına sen ermenisin denilse nekadar hoşuna gider yanı karışıkış durumlar var neyse boşverelim

birkaç fota atayımda belki LR sevginiz aratar ;D ;D ;D

Image00115.png

Image00120.jpg

Image00121.jpg

Image00123.jpg

Image00130.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben yaşlarına istinaden söyledim ;D ;D ;D
Def lerin yanında beninki tabiki kırmızı başlıklı kız gibi kalır ;D ;D ; D
Kerim abi madem yaştan bahsediyorsun
hadi bil bakalım bu 5 defender arasında en yaşlısı yada en genci hangisi ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Kerim abi madem yaştan bahsediyorsun
hadi bil bakalım bu 5 defender arasında en yaşlısı yada en genci hangisi ;D ;D ;D
Yunus hiç anlamamak la beraber,hepsi 20 yaşını devirmiştir diye tahmin ediyorum, ;D ;D ;D
Araçları öyle topluyorsunuzki hangisi yaşlı anlamama veya benim gibi bilgisi kıt birinin fikir yürütmesi mümkün değil.
Atıyorum c şıkkı beyaz olan ;D ;D ;D en yaşlısı.

Yunus hiç anlamamak la beraber,hepsi 20 yaşını devirmiştir diye tahmin ediyorum, ;D ;D ;D
Araçları öyle topluyorsunuzki hangisi yaşlı anlamama veya benim gibi bilgisi kıt birinin fikir yürütmesi mümkün değil.
Atıyorum c şıkkı beyaz olan ;D ;D ;D en yaşlısı.
Yavv Kerim abi defenderlerin 1984 modelinden bu yana hepsi aynı zate aralarında ufak ayrıntılar var onuda anca biz anlarız yani 2009 modelini de koysam gene kart diyeceksin ;) ;)

yunus bager' Alıntı:
Yavv Kerim abi defenderlerin 1984 modelinden bu yana hepsi aynı zate aralarında ufak ayrıntılar var onuda anca biz anlarız yani 2009 modelini de koysam gene kart diyeceksin ;) ;)
2009 modelini sizinkilerden kabul etmiyorum,
Şase ve kasa belki aynı olabilir ,ama TC ve diğer ıvır zıvır yüzünden o aracın yürüyeceğine çok inanmıyorum .
Yolda ilk kalan bence 2009 Defenderdir ;D ;D ;D ordan yakalarım ;D ;D ;D

2009 modelini sizinkilerden kabul etmiyorum,
Şase ve kasa belki aynı olabilir ,ama TC ve diğer ıvır zıvır yüzünden o aracın yürüyeceğine çok inanmıyorum .
Yolda ilk kalan bence 2009 Defenderdir ;D ;D ;D ordan yakalarım ;D ;D ;D
Bu konuda yorum yapamam işte çunkü kullanmadım bilmiyorum ama genede bi gerçek var
sü anda dünya piyasasında %100 arazi aracı sadece Jeep Rubison ve Defenderdir başkada yok gerisi arazide süs köpeği olur

yunus bager' Alıntı:
Bu konuda yorum yapamam işte çunkü kullanmadım bilmiyorum ama genede bi gerçek var
sü anda dünya piyasasında %100 arazi aracı sadece Jeep Rubison ve Defenderdir başkada yok gerisi arazide süs köpeği olur

Laf aramızda Rubicon lara bende hayranım ;D ;D ;D

Hayran olmamak eldemi
;D ;D ;D
http://video.google.com/videoplay?docid=2730267990697672860#

acemi80' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş olmuş elinize sağlık
Asıl fotolar ve videolar gelsin o zaman yayınlarım
gerçektende çok güzel gezi oldu aslında birazdaha fazla çamul bulsaydık çok güzel olacaktıda ne yapalım şans işte yoksa 2 gün önce gitseydik çok daha keyifli olacaktı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.