7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,650,999
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
350tl sıfır fiyatımı ;D ;D ;D
.............

Sıfır ayna mahruti 175 TL ;D ;D ben dingilin komplesi diyorum ;D ;D VX 100 ün ayna mahruti fiyatını Cihan daha iyi biliyor yazar kendisi ;D vx80 inkinide biliyorumda dudağın uçuklamasın ondan yazmadım ;D

Etiketler

Dakar sürat yarışıdır ,doğru,
ama burda araçların sağlamlığıda çok önemli,
binlerce km ,araçlar asfaltın üstünde gitmiyor, ;D ;D ; D

discovery-V8' Alıntı:
Sıfır ayna mahruti 175 TL ;D ;D ben dingilin komplesi diyorum ;D ;D VX 100 ün ayna mahruti fiyatını Cihan daha iyi biliyor yazar kendisi ;D vx80 inkinide biliyorumda dudağın uçuklamasın ondan yazmadım ;D
Çelik yerine ,tenekeden mi yapıyorlar ;D ;D ;D

Abiler ablalar herkeze iyi geceler benim gözlen kapanmak üzere yarın yeni videolarla gelecem inşallah :smiley:

Dakar sürat yarışıdır ,doğru,
ama burda araçların sağlamlığıda çok önemli,
binlerce km ,araçlar asfaltın üstünde gitmiyor, ;D ;D ; D
Cemel yada G4 challenge neyi hatırlatıyor acaba bilen varmı ;) ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sorması ayıp bu yıl dakarı kim kazandı ;) ;)
hadi iyi geceler
Yo ayıp deil ;D ;D ;D
konu pajeroysa bu sene girmedi yarışa,
onun yerine Lancer yani asfalt aracıyla girdi Mitsubishi ;D ;D ;D
Ayrıca 2010 ,da yapılacak olan değişikliklere göre hazırladı motoru ,emisyonları düşük,gaz salınımı düşük.

Kazananında kaybedeninde LR olduğunu, ;D ;D ;D

Sana Türkiyeden "kaybeden" iki insan ismi vereyim , Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar, aslında CT de kayıp yoktur herkes kazanır, Bu iki kişi farklı yıllarda CT deTürkiyeyi temsil etti ve "Kaybetti" . Şimdi ne iş yapıyorlar acaba?

son iki yıldır "jim beam" Takımıyla Dakarda Türkiyeyi temsil edip dereceye girdiler.

th_f16.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Sana Türkiyeden "kaybeden" iki insan ismi vereyim , Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar, aslında CT de kayıp yoktur herkes kazanır, Bu iki kişi farklı yıllarda CT deTürkiyeyi temsil etti ve "Kaybetti" . Şimdi ne iş yapıyorlar acaba?

son iki yıldır "jim beam" Takımıyla Dakarda Türkiyeyi temsil edip dereceye girdiler.
30 araçtan 28 falanmı derce ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR