7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,497

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Yahu ben sabah Sevtaba yazmıştım bunu anlaşılmamış demmekki

Sen onu yazınca bende dışardan misafirimiz var diye online olanlara bakmıştım kimki bizim sayfayı ziyaret eden diye ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
hocamm bu açık açık bir kebab ve rakı daveti gibi geldi bana hani ,şu kol gibi olanından ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tabiii Özel kebapçı da bulduk üstelik Künefede yapıyor adam.

cihanülker' Alıntı:
hocamm bu açık açık bir kebab ve rakı daveti gibi geldi bana hani ,şu kol gibi olanından ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Kebap şöylemi ?

101_6088.jpg

cihanülker' Alıntı:
ya yavuz dur bi 5 dak ,komaya girdim yine ,yan ofistekiler kahkahaları duyup ,kafayı sıyırdığımı düşünüyorlar ,ama kebap aynı bu boyutlarda aşağı yukarı ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D 16 inch ;D ;D ;D

Her boyutunu hazırlatırız artık. Benim için bütün zamanlar müsait siz ne zaman uygun görürseniz ben hazırım.

Bizim zorkun yaylasının da tavası meşhurdur bir öğünde de onu hallederiz.

discovery-V8' Alıntı:
Tekrar hayırlı olsun yeni görevin. ;D

Sağol Yavuzcum :smiley:

acemi80' Alıntı:
Evet tepkiler çok güzel hatta bu iş valiye kadar uzanacak gözüküyor. Bu güzel Tepkiler üzerine benzeri konuda bir ki makale daha yazmayı düşünüyorum. Tabiki sizlerin buraya gezi düzenlemesi elimi güçlendirir bakın memleketin taaa nerelerinden buraya ilgi duyuluyor diyede ayrı bir yazı hazırlarım.

Çok sevindim, ben de gelirim valla. Ankara'ya uçakla giderim, birilerine kaynak olurum. Ama ailecek gidenlere değil, aile muhabbeti beni gererrr, HVVDS falan katlanamam yani ;D ;D ;D

Memlekete bir faydamız olsun...

acemi80' Alıntı:
Tabiii Özel kebapçı da bulduk üstelik Künefede yapıyor adam.

İşte bu en önemli sebep olabilir, ama Cihan künefe tarifi yapmasın lütfen :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Sevtap hayırlı olsun .........

Sağol Ufukcum :smiley:

hocam dediğim gibi ,cuma gecesi saat 12-00 ibi çıkılsa sabah orada oluruz ,bir gece kamp atılır muhabbet ,pazar günü saat 12 gibi dönüş benim için tamamdır ben ok yim arkadaşlarında fikrini alalım böyle çok kalabalık olmadan 2-3 araba uyar derim ;)

SDC' Alıntı:
İşte bu en önemli sebep olabilir, ama Cihan künefe tarifi yapmasın lütfen :D :D

İşte tarif edemeyeceği tek şey budur..... Cihan'ın işaret dili künefeyi tarife uygun değil ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.