7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,651,723
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Yenisinin üretilmemesi parça problemini de beraberinde getirir. Gerçi Bizim nesil bundan fazla etkilenmiyebilir ama bir 10 yıl sonra sıkıntılar doğar

Parça problemi olacağını sanmıyorum. Araç piyasadan kalksa bile uzunca bir süre parça üretimine devam etmek zorundalar zaten.

Etiketler

SDC' Alıntı:
Ne diyorsunuz :(

"yaya güvenliğine ilişkin standartlar" neymiş ki defender karşılayamasın ???
AB standartları,
Arabaların birbirine çarpmalarında olduğu gibi,
Yaya araç kazalarında da belirli standartlar getiriyorlar,
Hepten kafayı yediler,her alanda değişik standartlarla kafayı bozdular.
Belki iyi şeyler yapıyorlar ama alışması bazen zor oluyor ;D ;D ;D

az öncede içgüdü filminde vardı eski bir lando :smiley:) mac gayver olmalı ondada jeep vardı eski :smiley: insanın kafasında hep arazi taşıtı oldumu dizi filim ne varsa hep gözüne takılıyo :smiley:

acemi80' Alıntı:
'7 Ekim tarihli milliyet gazetesinin Otomobil bölümünde verilen bir haber

Türkiye’de de hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan ve Land Rover’ın 60 yılı aşkın süredir ürettiği efsanevi arazi aracı Defender’ın yolun sonuna geldiği haberleri yayılmaya başladı.

Ağırlıklı olarak askeri amaçlı olarak Türkiye’de de üretilen Defender’ın emisyon ve yaya güvenliğine ilişkin standartları karşılayamayacağını belirten Land Rover yetkilileri, aracın önünde iki seçenek bulunduğunu belirtiyorlar. Ya 2013 yılına kadar yeniden geliştirilecek ya da bu tarihten sonra üretimine son verilecek...

Elimizdekilerin kıymetini bilelim, ben plastik tamponlu defendere binmem baştan söyliim ;D

discovery-V8' Alıntı:
Elimizdekilerin kıymetini bilelim, ben plastik tamponlu defendere binmem baştan söyliim ;D
Daha durun bunlar iyi günlerimiz,
Araç vergisi katsayısına emisyonlarda eklenecek yakında,
Hepimizi zorla Smart tipi araçlara bindirecekler.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
AB standartları,
Arabaların birbirine çarpmalarında olduğu gibi,
Yaya araç kazalarında da belirli standartlar getiriyorlar,
Hepten kafayı yediler,her alanda değişik standartlarla kafayı bozdular.
Belki iyi şeyler yapıyorlar ama alışması bazen zor oluyor ;D ;D ;D

Peki kamyonları neyapacaklar? ya da plakalı plakalı piyasada dolaşan JCB leri, hemde önünde kepçeyle? standardını yiyeyim ben onların, askeri araç bu kardeşim dağda bayırda çalılarn içine plastik tamponlamı girecek, yada abs yi ne yapsın asker, utanmadan hava yastığı falanda koyarlar. :(

discovery-V8' Alıntı:
Peki kamyonları neyapacaklar? ya da plakalı plakalı piyasada dolaşan JCB leri, hemde önünde kepçeyle? standardını yiyeyim ben onların, askeri araç bu kardeşim dağda bayırda çalılarn içine plastik tamponlamı girecek, yada abs yi ne yapsın asker, utanmadan hava yastığı falanda koyarlar. :(
MT leri yasaklıyor adamlar,
YASSSSAAAHHHH HEMŞERİM ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR