7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,260,837
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

fastjunkie' Alıntı:
hiç merak etme abi tüm kayıtlar elimde ;D
bu arada ben haftaiçi her gece oradayım artık ortamı beğendim, ne zaman isterseniz gelin misafirim olun. ;D ;D
Tüh artık capon mapon yazamıyacağım.
Yavuzun dediği gibi sorun çıktımı 20 den bir anons bende ordayım.( sorun çıkmasına gerek yok sen yinede anonsla.;D )
Gerçi Yavuz kamyonuyla gelince her şey sakinleşir.
Şu kamyon işine hala gülüyorum.
Pardon kamyonunuzu çekermisiniz.;D ;D ;D

Etiketler

duman' Alıntı:
evet direksiyona geçiş esnasında bir zorlama yoktu.araç içi bilmediğiniz bir kaç dialog şöyle oldu
-biraz yavaş gider misin
-ya zj den alışkanlık kusura bakma
-zj bu zeminde böyle gidebiliyor mu cüneyt
-bak kanaldan dışarı bile çıkıyor gerekirse zj
-yapma ya boşuna yaptık bu def'i desene
-bak şimdi ben zj kullanırken çamurda duruyorum geri geri gidiyorum ileri gidiyorum göstereyim mi
-göster abi
(ileri geri gitmeler)
-olmuş bu naci,aynı zj olmuş....
-naci ben şimdi defendercı oldum mu?
-olmuş gibi yap abi kalabalık burası
;D

;D ;D ;D

Tek şeye takıldım , kanaldan çıkma konusu, benim bildiğim ..j ler kanaldan ancak ters dönerek çıkıyor, landrover lar genelde 4 teker üzerinde çıkıyor, bir yanlışlık olmasın. ;D

Abi doğru söyle hiçmi etkilenmedin Defender dan , yabancı yok aramızda ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Tüh artık capon mapon yazamıyacağım.
Yavuzun dediği gibi sorun çıktımı 20 den bir anons bende ordayım.( sorun çıkmasına gerek yok sen yinede anonsla.;D )
Gerçi Yavuz kamyonuyla gelince her şey sakinleşir.
Şu kamyon işine hala gülüyorum.
Pardon kamyonunuzu çekermisiniz.;D ;D ;D

;D ;D ;D

Valla ya adam kamyon dedi utanmadan ;D ;D

figo' Alıntı:
Yanlış hatırlamıyorsam Ufuk abinin CJ ye de kamyon demişlerdi muayene istasyonlarında ;D ;D ;D

Ufuk abi 33 lerle götürdü muayneye , ona birşey demediler, benimkini 35 lerle Gazi Üniversitesine götürdük Ufuk abiyle beraber bana dediler, "beyefendi lütfen kamyonunuzu otoparka çekermisiniz" ;D ;D

Ufuk abi + Yavuz
yakında beni de çıkarakcaksınız yoldan.
Araçları gördükçe içim kalıyor,
En kısa zamanda nazar boncuğu ilave edin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR