7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,262,255
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

adrenalim' Alıntı:
bu araç bana çok şey öğretti en çokda sabır etmeyii;D
ama bitiyor önümüzdeki hafta sonu boyaya başlıcaz bir aksilik olmassa inşallah tam olarak bitmesi 2-3 ay daha sürecek sanırım

Mürselciğim hiç kafana takma, tam olarak asla bitmez........:smiley:

Etiketler

adrenalim' Alıntı:
TABİİİİ
bu dükkanda çırağımyaa kimse selamımı bile almıyor..hor görün bakalım
yaav Murselin ben pas vermiyorum komşu olduğumuz belli olmasın diye bazı bölümlerde iyi oluyor ;) ;)

Bu drunk işine çok bozuluyorum Mesut, bir çarşamba baskın yapalım ;D

Hiç haber vermeden mekanı basalım, ne dersin ;)

Murselin sen şü defi bi çıkar şoyle toplu , Mesut abide gelir bi gezi yaparız bütün sitresin gider :smiley:

duman' Alıntı:
sevtap biz şimdi herzamanki mekana yol alacağız istiyorsan gel

Cüneyt bu gece uykusuzum ama daha sonra memnuniyetle gelirim :smiley:

Özgür de geliyor mu, geliyorsa ona özel selam lütfen tabi diğer arkadaşlara da...

Size iyi eğlenceler :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Murselin sen şü defi bi çıkar şoyle toplu , Mesut abide gelir bi gezi yaparız bütün sitresin gider :smiley:
evet çok ıyı olurr sabırsızlanıyorum doyasıya kullanamadım bılıyorsun acısını çıkarmam gerekıyor artık :smiley:

SDC' Alıntı:
Cüneyt bu gece uykusuzum ama daha sonra memnuniyetle gelirim :smiley:

Özgür de geliyor mu, geliyorsa ona özel selam lütfen tabi diğer arkadaşlara da...

Size iyi eğlenceler :smiley:
oki doki ;D ben kaçtım herkese iyi geceler....

yunus bager' Alıntı:

adrenalim' Alıntı:
evet çok ıyı olurr sabırsızlanıyorum doyasıya kullanamadım bılıyorsun acısını çıkarmam gerekıyor artık :smiley:

olur tabi, aytepeden girer inönüden çıkarız, çıkarız dimi Yunus?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR