7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,767,275

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
sevtap Naber düzeldinmi ;) ,yoksa hala devam ediyormu sendom , ??? :eek: :eek: :eek:

İyiyim şimdi Cihancım, artık bağışıklık kazanmaya başladım ;)

İstanbul'a bir gelişinde dedeleri de getirsene, burda 7/24 yaparız ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
al bendende okadar birdde beni düşün ,istanbula gideceğim birazdan ve akşamda aynı muhabbeti yapacağım büyük ihtimalle ;D

masadakileri devirirsin sana bişey olmaz abicim ;D ama lütfen midene dikkat et

cihanülker' Alıntı:
al bendende okadar birdde beni düşün ,istanbula gideceğim birazdan ve akşamda aynı muhabbeti yapacağım büyük ihtimalle ;D
Cihan dikkatli git,iyi yolculuklar,
Ben hala Dünyayı tersten görüyorum, ;D
Bu durumda yol hikaye olurdu bana ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abicim artık gezileri odinide götürmen lazım yoksa oda atıcak kulübeden ;D ;D ;D

O kafayla klübeyi ısmışım paspasta yatıyorum artık ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
İyiyim şimdi Cihancım, artık bağışıklık kazanmaya başladım ;)

İstanbul'a bir gelişinde dedeleri de getirsene, burda 7/24 yaparız ;D ;D

valla getireyim aralıkta şilede offroad yarışları var ben toplayıp getireyim ,arkadaşları benim evde şilede,hem yarışları izleriz,akşamda mangalı ,ateşi yakar başında muhabbete devam ,haftasonunada denk geliyor zaten ;)

Cihan herşey için çok teşekkürler ve ellerine sağlık,
Çok güzel bir gece geçirdik,çene kaslarım yine ağrıyor ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bencede :smiley: :smiley:

Bu soz bana ait degil :smiley: :smiley: :smiley: bazi arkadaslarin :smiley: :smiley: :smiley:

Kime aitmiş söle bakalım, ona göre sardıralım ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla getireyim aralıkta şilede offroad yarışları var ben toplayıp getireyim ,arkadaşları benim evde şilede,hem yarışları izleriz,akşamda mangalı ,ateşi yakar başında muhabbete devam ,haftasonunada denk geliyor zaten ;)

Sen bu işi biliyorsun Cihancım yaa, keyifadamı... ;D ;D

Ama dedeleri harekete geçirmek kolay olmaz, kiminin hafızası zayıf, kiminin sırtı ağrır, kiminin bonusu yetmez :D :D :D

Sana Hocam gibi bir arkadaş lazımmış :smiley:

SDC' Alıntı:

Ama dedeleri harekete geçirmek kolay olmaz, kiminin hafızası zayıf, kiminin sırtı ağrır, kiminin bonusu yetmez :D :D :D

Sende varyaaaaaa az degilsin yaniiiiiii :smiley: :smiley: :smiley:

SDC' Alıntı:

Doğru söylüyorsun Ankara veya İstanbul da olsam her halde beni kimse tutamazdı

Ve bana kimse sormazdı elde var biiiiir der diğerlerini hesap ederlerdi :D

emrahmarti' Alıntı:
Ufuk abi, Sevtap abla haklı valla bi organizasyom yapalım diyor Cihan abi binbir bahane üretiyorsunuz :D

Cihan her gun bir organizasyon yapar :smiley: Ona yetismek mumkun degil :smiley: Ben ancak bu kadar takilabiliyorum Yarasa gibi oldum zaten :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler