Talihsiz bir 40 saniye Çok şükür sağ salim evdeyim. Yarım saat evvel girdim içeri, Bizim ekip sahilde sanırım :-\ Yorgun olmasam gideceğim. Marutti Çayırova'da RRC Kazasker'de, anlatacağım şu: arabasızım ;D İstesemde gidemem. Günün nasıl geçti ablacım?
Şirket çalışanı ve İ.K. personeli olduğumdan cuma günlerini pek anlamıyorum. Yoğunluktan sadece günleri karıştırıyorum Bizde cumalar lojistik ve muhasebe için çetin geçiyor. Teklifin için çok teşekkür ederim ablacım, muhabbete gitmişiz gibi makbule geçti... Başka zaman seve seve katılırız dostların arasına. Yarın Cemil Topuzlu'da Loreena Mckennitt konseri var, maliye bakanına söz verdim oraya gideceğiz ;D RRC'nin konsere gidebilme gibi aristokrat bir havası var (duyan 2009 zannedecek) ;D Araba genetiğinden çıkmaya başladı ;D konser monser bozacak garibimi.
Sevtap teşekkürler,( Senin aracı ve seni gördüğünden beri yerin ayrı,seni örnek alıyor.)
Yalnız Eren kötü zehirlemiş,CJ 5 turuyla.
Karne iyi CJ5 istiyor.;D
Dur dedim önce seni bir Yavuz abinle tanıştırayım.;D
Talihsiz bir 40 saniye Çok şükür sağ salim evdeyim. Yarım saat evvel girdim içeri, Bizim ekip sahilde sanırım :-\ Yorgun olmasam gideceğim. Marutti Çayırova'da RRC Kazasker'de, anlatacağım şu: arabasızım ;D İstesemde gidemem. Günün nasıl geçti ablacım?