7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,771,078
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yahu hepiniz yanlış yoldasınız :(

Bunları 1000 kez yapsanız yaranamazsınız, hele vazifeniz haline gelirse hiç şansınız yok 1 tanecik bonus bile alamazsınız ;)

1001. yi yapmazsanız diğer 1000 tane anında unutulur ;D

Hemcinslerimden bahsediyoruz bu yüzden bu yazışmalarınız çok komik geliyor bana :D :D :D

Bu kıyağı kimse yapmaz size ama ben yapayım bari, acıdım valla ;D ;D ;D

Bıraksam gençler de telef olacak, bari onların geleceği kurtulsun :smiley:

Gençler bakın dedeler bu yaşa gelmiş hala bonus peşindeler, sizce bu işte bir yanlış yok mu ???

Doğru yolda olsalardı şimdi krallar gibi yaşıyor olacaklardı...

Kadınlar imkansızı sever, arızalı adamların peşinden koşar, her sölediklerini yapan adamlar pek prim yapmazz ;)

Tersini söyleselerde işin aslı böyledir, daha ne diyim ::smiley:

Tabi arıza olayının da ölçüsünü kaçırmamak lazım yoksa tüm aşırı akım tüm sigortaları attırır, iyi bir topraklama yoksa mazallah yangın çıkar, herşey kül olur :D :D

Etiketler

hyavuz2000' Alıntı:
İyi akşamlar arkadaşlar. işler anca hafifledi..

way sizi gidi bonus canavarları sizi. ;D

eşlerle sinemaya gitmek +5000 bounus

eşlerle beraber dizi izlemek +1000 bounus

eşlerle beraber çay içmek +500 bounus

eşlerin derdini dinlemek +10.000 bounus ;D

Kızını atlı karıncıya götürmek x4 kat bonus, her bonus için. ;D ;D ;D (Taktikleri gözden kaçırmamak lazım :D :D :D)

yokmu başka

One be öyle bolkeseden ;D ;D Hangi kart bu bonusları veren ? ;D ;D

Bizde en yüksek bonus 100 , oda sabahtan aşama ev işi yapınca verilyor ;D ;D Harcarkende 1000 er 1000 er gidiyor , Cihanın gazına gelip sabahın 5 inde zurna halde eve dönmek -2000 bonus mesela ;D ;D

SDC' Alıntı:
...Tabi arıza olayının da ölçüsünü kaçırmamak lazım yoksa tüm aşırı akım tüm sigortaları attırır, iyi bir topraklama yoksa mazallah yangın çıkar, herşey kül olur :D :D

"Topraklama" olayını biraz açabilir miyiz? ;D

SDC' Alıntı:

Bunları 1000 kez yapsanız yaranamazsınız, hele vazifeniz haline gelirse hiç şansınız yok 1 tanecik bonus bile alamazsınız ;)

Hemcinslerimden bahsediyoruz bu yüzden bu yazışmalarınız çok komik geliyor bana :D :D :D

Gençler bakın dedeler bu yaşa gelmiş hala bonus peşindeler, sizce bu işte bir yanlış yok mu ???

Kadınlar imkansızı sever, arızalı adamların peşinden koşar, her sölediklerini yapan adamlar pek prim yapmazz ;)

Tabi arıza olayının da ölçüsünü kaçırmamak lazım yoksa tüm aşırı akım tüm sigortaları attırır, iyi bir topraklama yoksa mazallah yangın çıkar, herşey kül olur :D :D

;D ;D ;D Ciddimisin? Ben bunu bir deneyeyim tutmazsa Sevtap söyledi derim ama ;D

discovery-V8' Alıntı:
One be öyle bolkeseden ;D ;D Hangi kart bu bonusları veren ? ;D ;D

Bizde en yüksek bonus 100 , oda sabahtan aşama ev işi yapınca verilyor ;D ;D Harcarkende 1000 er 1000 er gidiyor , Cihanın gazına gelip sabahın 5 inde zurna halde eve dönmek -2000 bonus mesela ;D ;D

Matematik te K sabiti varya, Herkeş kendi eş durumuna göre bir K belirleyip çarpacak ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ben açayım sana , toprağa derince bir çukur açılır, içine uzanılır üzerine toprak örtülür ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Matematik te K sabiti varya, Herkeş kendi eş durumuna göre bir K belirleyip çarpacak ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Peki bu K sabiti neden variable ? harcarken daha büyük, kazanıken daha küçük constant olması gerekmezmi ? adı üstünde "sabit" değilmi bu? ;D ;D

SDC' Alıntı:

Sevtap abla bu bilgi için teşekkür ederim.

yunus abi zaten farklı bir sistem kullanıyo devamlı pazar alış-verişinde ve yazdıkları önce kontrolden geçiyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:

Demekki ben doğru yoldayım benim hanım hep şöyle der
" Benim herif çok aksi biridir helede laz inadı tutsun dediğinden töbe döndüremezsiniz."
Yok yahu iyi birine benziyor derlersede
"O muuuuu onu birde bana sorun" der ;D ;D ;D

Yeterince arızalıyım galiba

emrahmarti' Alıntı:
Abicim hanımla vakit geçirmek iyidir, haftasonu aktivite yapabilmek daha da iyidir. Bunu dengeledin mi tamam işte.
Sen öyle zannet herkez offroad yapmayı dağ bayır gezmeyi sevmez kimizide çarşı pazar mağaza gezmeyi sever hadi istersen gitmede göreyim ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

Peki bu K sabiti neden variable ? harcarken daha büyük, kazanıken daha küçük constant olması gerekmezmi ? adı üstünde "sabit" değilmi bu? ;D ;D

Adı Sabit, Kendi Sabit olsaydı bütün bankalar batardı. Krediyi verirken Güle Güle, Geri öderken ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sen öyle zannet herkez offroad yapmayı dağ bayır gezmeyi sevmez kimizide çarşı pazar mağaza gezmeyi sever hadi istersen gitmede göreyim ;D ;D ;D

Abicim hanıma da alırız bi LR beraber çıkarız araziye olur biter. Mağaza gezmeydi, sinemaya gitmeydi onlarıda hafta içi yaparız ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,977
Kaydolan Son Üyemiz
KaganKayak

Çevrimiçi üyeler