KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi 30 tl lik telsiz çok bir beklentim yok geçici olarak idare etsin yeter zaten iyi bir anten alınıcak olmazsa iki araç çıkılacak yolculuklarda diğer araca seyyar yaparız ;D
abi 30 tl lik telsiz çok bir beklentim yok geçici olarak idare etsin yeter zaten iyi bir anten alınıcak olmazsa iki araç çıkılacak yolculuklarda diğer araca seyyar yaparız ;D
Altuğ telsize anteni bağlamadan mayka basmayın,direk yanıyor .
Eskiden bizde Maccom marka telsizler vardı,(markayı tam hatılayamadım böyleydi galiba)(1985 yılında )
100 km mesafeyle konuştuğumu bilirim,onun için aldığın telsizin verimi hiç belli olmaz.
Altuğ telsize anteni bağlamadan mayka basmayın,direk yanıyor .
Eskiden bizde Maccom marka telsizler vardı,(markayı tam hatılayamadım böyleydi galiba)(1985 yılında )
100 km mesafeyle konuştuğumu bilirim,onun için aldığın telsizin verimi hiç belli olmaz.
abi fotoda elektrik verilmiş kanal numarası gözüküyodu üzerinde maykta var umarım dediğin gibi basmamışlardır yanmışsa tamiri mümkün mü değerini karşılar mı yani
abi fotoda elektrik verilmiş kanal numarası gözüküyodu üzerinde maykta var umarım dediğin gibi basmamışlardır yanmışsa tamiri mümkün mü değerini karşılar mı yani
Çok bilmiyorum ama galiba astarı yüzünden pahalıya geliyor,
Konu için ssbman (Barış) var ,konu hakkında bilgili,
Çalıştırmadan belli olmaz,idareten bir telsizciye anten bağlat ve dene,
Çok bilmiyorum ama galiba astarı yüzünden pahalıya geliyor,
Konu için ssbman (Barış) var ,konu hakkında bilgili,
Çalıştırmadan belli olmaz,idareten bir telsizciye anten bağlat ve dene,
arkadaşlar nette bi telsiz buldum arttırma bitiyodu son anda kimse girmeyince bana kaldı 40 AM iyi bişey alana kadar idare eder herhalde satıcı gönderirse geçici olarak takıyım diyorum