Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
tv de yaban var uleeeeeeeeeeeeeyn ;D
tv de yaban var uleeeeeeeeeeeeeyn ;D
Altuğ telsize anteni bağlamadan mayka basmayın,direk yanıyor .altug onaran' Alıntı:abi 30 tl lik telsiz çok bir beklentim yok geçici olarak idare etsin yeter zaten iyi bir anten alınıcak olmazsa iki araç çıkılacak yolculuklarda diğer araca seyyar yaparız ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Altuğ telsize anteni bağlamadan mayka basmayın,direk yanıyor .
Eskiden bizde Maccom marka telsizler vardı,(markayı tam hatılayamadım böyleydi galiba)(1985 yılında )
100 km mesafeyle konuştuğumu bilirim,onun için aldığın telsizin verimi hiç belli olmaz.
Çok bilmiyorum ama galiba astarı yüzünden pahalıya geliyor,altug onaran' Alıntı:abi fotoda elektrik verilmiş kanal numarası gözüküyodu üzerinde maykta var umarım dediğin gibi basmamışlardır yanmışsa tamiri mümkün mü değerini karşılar mı yani
yazargezeryolçizer' Alıntı:Çok bilmiyorum ama galiba astarı yüzünden pahalıya geliyor,
Konu için ssbman (Barış) var ,konu hakkında bilgili,
Çalıştırmadan belli olmaz,idareten bir telsizciye anten bağlat ve dene,
altug onaran' Alıntı:arkadaşlar nette bi telsiz buldum arttırma bitiyodu son anda kimse girmeyince bana kaldı 40 AM iyi bişey alana kadar idare eder herhalde satıcı gönderirse geçici olarak takıyım diyorum
acemi80' Alıntı:Hayırlı olsun altuğ, senin olan iyidir çalışıyorsa gerisini boşver.
altug onaran' Alıntı:abi 30 tl lik telsiz çok bir beklentim yok geçici olarak idare etsin yeter zaten iyi bir anten alınıcak olmazsa iki araç çıkılacak yolculuklarda diğer araca seyyar yaparız ;D
nkurtkaya' Alıntı:Hayırlı olsun Altuğ, çalışırsa bundan iyisi olmaz, değiştirmezsin![]()
emrahmarti' Alıntı:Nejat abi iyi akşamlar, yarın geliyorsun değil mi?
emrahmarti' Alıntı:Nejat abi iyi akşamlar, yarın geliyorsun değil mi?
altug onaran' Alıntı:gelmez mi yaw mangallıklar hazır birde yeşil koyacam çantaya ;D ;D ;D uçucaz ;D