7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,592
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Valla bş seferde buldum tabloyu ;D ;D ;D O da ne ??? xls dosya eklenmiyor mu? Hıııımmmm. Tamam pdf yaparız biz de.

Ekli dosyalar

• CB Frekans Tablosu.pdf
    11.2 KB · Görüntüleme: 303

Etiketler

Şimdi bu tabloyu nasıl yorumlayacağız? İngiltereden alınacak telsizler burada işimize yaramazmı? Veya hangi ülkelerden getirmek uygun?

Benim anladığım US ile TR'de satılan (ki bunlar Avrupa ülkelerinde kullanılan modeller) CB'lerin kanal frekansları aynıi yani birbiri ile görüşür. Ama UK'den alınan CB TR'dekiler ile görüşmez.

nkurtkaya' Alıntı:
Benim anladığım US ile TR'de satılan (ki bunlar Avrupa ülkelerinde kullanılan modeller) CB'lerin kanal frekansları aynıi yani birbiri ile görüşür. Ama UK'den alınan CB TR'dekiler ile görüşmez.

Bu kötü haber arkadaşım hemen alıp gönderecekti. Artık US den aramam gerekiyor demekki
Ama bi dakka avrupa ülkeleri us ile aynı ise avrupa ülkelerinden birindende alabiliriz. Öyle anlaşılıyor (ingiltereyi avrupa ülkesi saymazsak)

işte yaavvvv muhabbetin kralı, dostluk, kardeşlik, land cı olsun, çamurdan olsun:smiley::smiley::smiley:

SDC' Alıntı:
Özgür Beyefendi yaşımla da (41 iki ay sonra 42), yaşlılıkla da hiç sorunum yok, şimdiye kadar güzel bir ömür geçirdim çok şükür :smiley:

Araç kullanmaya da elim ayağım tuttuğu sürece devam etmek isterim en hızlısından ;D

Darısı siz genç arkadaşlarımızın başına :D :D

Yaa gezide de böyledin Sevtap Hnm neden demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun hep ;D

1.Yaşını bilmiyordum şaşırıdm(bak bunu da tersten anlarsan üyeliğimi silierim :smiley: )

2.Çok dikkatli ve temkinli gidiyorsun(bilmem kaç kere konvoyu kaçırdık ;D ) buna münasebeten bir gönderme yapmıştım,bütün

gönderilerimi geri istiyorum :smiley:

Ayrıca yaşım genç olsada gönlüm ihtiyar,umarım Müge kızmaz ;D ;D ;D

çok güzel oldu
land jeep kardeştir benzin istasyonları kaleştir:smiley::smiley::smiley::smiley:

KIZMAYINDA Jeep LR kardesligi ne arkadaslar Biri ingiliz biri amerikan bizene onlardan :smiley: Keske Turkler yapsada binmesek Kullanan arkadaslar en onemlisi neye binerse binsin Ben onlari seviyorum gerisi farketmezzzzz (Fazlami ciddi kacdi)

ufukozkan' Alıntı:
KIZMAYINDA Jeep LR kardesligi ne arkadaslar Biri ingiliz biri amerikan bizene onlardan :smiley: Keske Turkler yapsada binmesek Kullanan arkadaslar en onemlisi neye binerse binsin Ben onlari seviyorum gerisi farketmezzzzz (Fazlami ciddi kacdi)

Yok Ufuk Hocam doğru kaçtı ama tadında olduğu sürece de keyifli bir geyik.Aslında duman olsada bi döktürse ;D

land, suzuki, jeep, tüv-türk'ü yenene kadar savaş:smiley::smiley:

ferman benzin tekellerinin se, daglar gezenbilircilerindir..

aldım sazı duramıyommm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR