7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,447,599
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Araya gorsel katayim bari....

defenderss.jpg

Etiketler

Su aracin lastigini bastigi yerden yukariya dogru dik bir cizgi ciziyorum ve bu aracin devrilmasi gerektigini dusunuyorum. Nasil is ....

concrete' Alıntı:
Su aracin lastigini bastigi yerden yukariya dogru dik bir cizgi ciziyorum ve bu aracin devrilmasi gerektigini dusunuyorum. Nasil is ....
Bencede fotğraf tekniğinden kaynaklanan bir görüntü o kadar yan yatmaya LR bile dayanamaz

acemi80' Alıntı:
Bencede fotğraf tekniğinden kaynaklanan bir görüntü o kadar yan yatmaya LR bile dayanamaz

Evet evet cok dogru... Arkadaki adamlara gore bakmak lazim... haklisiniz...

Ve hatta biraz daha dikkatli bakınca hile gözüküyor Aracın sağtarafındaki adam ve sol üst tarafındaki ağaç gövdeside yatık vaziyette onların düşey duruma getirirsen fotoğrafın gerçek görüntüsü ortaya çıkar

Fotoğraf 30 derece sağa döndürülmüş, işlemi tersine çevirdiğimizde ortaya çıkan görüntü bu

Ziare_LR2.jpg

Evet. Dikkat etmeyince yanılıyor insann. Güzel bir kare olmuş ama.. :smiley:

orjinal hali ilede de güzel abartmalarına gerek yoktu

Bence abartma yok ama yan yatmadan az önce çekilmiş olabilir :smiley:

Çünkü sürücü ve arkadaki adamlar aynı doğrultuda paralel duruyorlar dikkat ederseniz ;)

Direksiyonu sola kırarak devrilmekten kurtulmuş da olabilirler di mi Kerim ;D

Sevtap hanım ikinci fotoğrafa bakarak söylüyorsanız onu ben düzelttim düzelniş hali ile haklısınız. Ama bir önceki sayfadaki fotoğrafa bakarsanız adamlar yan yuruyor

Mete Abicim fotonun yönünü değiştirdin ama adamların doğrultusu değişmedi ki ::smiley:

Birinci fotoğrafta afdamalar yere düşey olarak basmıyorlar kenara göre kontrol edersen sağa doğru eğri duruyorlar
bu durumda adamlar devrilecekmiş gibi. Ama ikincisinde adamları yere düşey yani kenarlara göre parelel yaptığımızda adamlar artık devrilmeden yürüyebiliyor

figo' Alıntı:
Bende gördüm adamlar ayrobik yapıyorlar arabada herşey normal gibi. Dağda yatay değilmi?

Evet birinci fotoğrafın üst tarafındaki ağaç gövdelerine bakarsanız adamla birlikte sağa yatmış gibi.
Hatta biraz daha ileri gideyim ikinci adamın bulunduğu parçada oraya monte edilmiş yani baştanbaşa kötü bir montaj.( iki adamı birbiri ile karşılaştırırsanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.
Neyfe konunun çok dışına çıkmayayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR