7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,432
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

lay lay lom geçişleri

img_1081_std.jpg

img_1078_std.jpg

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Defender in koltuğu cam a neden yakın diye düşünüyordum, bu videoyu tekrar izleyince anladım gibi, lastiğe bakmak içinmiş ;D

Fakat dikkatinizi çekerim adam rölantide çıkıyor. ;D Hani şu ters dönen kırmızı ZJ vardı ya "kontrolsüz güç", işte bu "kontrollü güç" ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/DEFENDER/?action=view&current=Glussadrif_Defender_hydraulic_power.flv

Yoksa, yoksa bu duyduğum ses Tdi mı?

hyavuz2000' Alıntı:
Selam arkadaşlar,

ya bu sticker ın metal ve fosforlu yeşil renkte olanını nerden bulabilirim. :D :D :D :D

att.JPG

Hakan , Yaptırayım ben sana bundan ;D Ama "Napolyon" bizim Defender leri attach edebilir tamponuna ;D ;D

Beatrix, Avustralya ARB ve Landrover lar dan bahsediyordu.

Bir örnek, Adam videoda ne diyor Dikkat : "Camping and Touring Vehicle" , Yani Landrover la Off-road olmaz, tozlu yollarda gezilir, kamp yapılır. ;D ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/DEFENDER/?action=view&current=4WD_Action_-_122_Custom_Discovery.flv

discovery-V8' Alıntı:
Hakan , Yaptırayım ben sana bundan ;D Ama "Napolyon" bizim Defender leri attach edebilir tamponuna ;D ;D

Aha onu hiç dikkate almamıştım. Neyse şimdilik Metal Levha yerine Karton la idare edelim. ;D ;D sökmesi kolay olur :D :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Iyiyim tesekkurler
Bu gun saseyi goremedim :smiley: Basina biseymi geldi? Biliyosun onsuz yapamiyoruz :D

Artık sarıp sarmalayıp montaja gönderdik. Son fotoları geldi süper olumuş. Harika gözüküyor, herkesin ellerine sağlık. :D, Az Kaldı Az... ;D ;D sabırsızlıkla bekliyom "Camping ve touring" yapacam :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR