7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,629,432
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ates' Alıntı:
sesi açmayı unutmayınnnnnn ;D ;D ;D

birileri V8 mi dedi ;D ;D ;D seyredin bakalım V8 neymiş ;D ;D ;D
http://www.clipser.com/watch_video/950010

Aynı yerden ZJ 4 dakikada, Rubicon 2 dakikada Samurai 1 dakikada geçiyo.

Etiketler

Defender ci arkadaslar bunu gorunce ne derler cok merak ettim simdi :smiley:
Daha once bu sekilde bi toplama oldugunu sanmiyorum :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
Eminmisin :smiley: Bence oburuyle yap o saseye bi sey olursa valla bozusuruz bak :D

Abi zaten Defender bitsin ben dağ da kamp yapacam onu da sırtımda çıkartıp hava aldırıp geri indirecem. ;D ;D, hatta eve de römork la götüreyim asfalta dokunmasın ;D ;D ;D , İnşallah bitince ıslatmaya çıkarız dağlara... dört göz le o günleri bekliyom. :D

hyavuz2000' Alıntı:
Abi zaten Defender bitsin ben dağ da kamp yapacam onu da sırtımda çıkartıp hava aldırıp geri indirecem. ;D ;D, hatta eve de römork la götüreyim asfalta dokunmasın ;D ;D ;D , İnşallah bitince ıslatmaya çıkarız dağlara... dört göz le o günleri bekliyom. :D
Hayirlisi olsun Bitsinde bi

Dur abi daha başı var olayın , şimdi sadece siyah görünüyor,ama başından neler geçti iki aydır ;D

100_4410.jpg
100_4431.jpg
100_4435.jpg
100_4445.jpg
100_4461.jpg
100_4462.jpg
100_4484.jpg
100_4482.jpg
100_4486.jpg
100_4494.jpg
100_4495.jpg

yunus bager' Alıntı:
Şimmi bu defender Yavuz abi seninmi yoksa Hakan abi seninmi kime hayırlı olsun diyecez

Yunus gönlünden kim geçiyorsa, :smiley: :smiley: işin sonu hayırlı olsun da, Mal mülk çok problem değil.

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi ön arda diflerin ikiside aynı ?

2009 da öyle değilmi? ;D ;D bizde 2009 hazırlıyoruz, Salisbury den Rover diff e geçtik, disk fren, ve denge amortisörlü ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR