7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,558
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

hyavuz2000' Alıntı:
Ufukabi bu aralar yoğun ve yorgunum. Neyse sonunda hafta sonu geldi de rahatladım. valla geceleri giriyom bir 15 dakika falan girip az kaldığım için sess etmeden çıkıyodum. Bu arada sayfalarda bayağı artmış... :smiley:, geriye dönük okuyalım bakalım.. :smiley: :smiley:
Bak bakalim abinle azzdik en sonunda is cigrindan cikdi daldik temel cukurlarina :D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
elde var 1 , Adam çamura batmaya gelmiş ama beyaz keten ayakkabıyla ben nediyeyim ;D ;D ;D

kürek olayı beni bitirdi ;D ;D

th_100_4633.jpg

Ufukabi süpersiniz ya... Valla bu kürek olayını izlerken gülme krizi tuttu yazı yazamadım ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Selam Ufuk ve Hakan abi ben geldim :smiley:
Herkez festivala gitti galiba

Hoşgeldin Yunus, Yeni gördüm Videoları izliyodum ;D , Senin koyduklarında süper Ufukabi ve Yavuz abininkilerde ama Yavuz abi yi kameramnlıktan atalım... Ses Süper, koşarken çimleri çekmiş hep ;D ;D , Ama Genel olarak süpermiş. çok beğendim.

Yavuz abiyi şahsen tanımadan önce telde konuşmuştuk Ölçü almak için okadar yorulmuştuki telde sadece nefes sesi geliyordu
O gene yorulmuştur ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Azimliyiz Sali veya carsamba orayi iyice dagaticaz ya tam baticaz yada cikicaz :smiley: muhtemel baticazda :D

Çok keyifli parkur olmuşa benziyor. :smiley: :smiley: , Yalnız çektiğiniz Def li videoda süpermiş şu Çapraz iki teker havada kalan. Onuda çok beğendim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,911
Kaydolan Son Üyemiz
Kürşat42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR