7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,631,930
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

;D bugün pazardı sanırım... Bizim meslek böyle olsa gerek. 7:00 de iş başı. Şantiyede iş başladı. Akşam hava kararıncaya kadar devam.. Zamanında bir devlet büyüğümüz "Türkiyenin yükü mühendislerin sırtındadır" demişti.. ;D

Etiketler

ömrümde en çok DEFENDER aracı bi arada ankara ivedik san sitesinde gördüm hepsi birbirinden farlklı ve özeldi kg hesabı sattılıcakmış gibi üst üste yıgmışlardı yüzlerce hala yarısı ordadır eminim ordanda jilet fabrikasına :smiley:

evedilaz' Alıntı:
ömrümde en çok DEFENDER aracı bi arada ankara ivedik san sitesinde gördüm hepsi birbirinden farlklı ve özeldi kg hesabı sattılıcakmış gibi üst üste yıgmışlardı yüzlerce hala yarısı ordadır eminim ordanda jilet fabrikasına :smiley:
günaydın
bakın burada da ne çok land rower var
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32502.0

Öyle demeyin ama bunlar bir efsane.. Jilet efsanesi... ;D

[attachment=1]

ivediklandservis.jpg

jeep' Alıntı:
İşte onu hiç bir zaman anlayamayacaksınız. Çünkü siz orjinal sever, çalışsın dersiniz. Biz öyle değil.

Örnek olarak 27-28 haziranda Fatsa da CİP Şenlikleri olacak. Fotoğraflar geldiğinde dikkatli bakmanızı rica ediyorum. Bütün CJ ler farklı duracak. Hiç biri, biribirine benzemeyecek. En az 50 tane cj olacak orada, 50 tane farklı insanın ruhunun yansıdığı, 50 farklı araç. Kısacası araç markaları bahane ama Defender a binen birisine CJ aldıramazsınız ya da sevdiremezsiniz. Çünkü bırakın başka bir aracı, kendi aracında bile değişikliğe sıcak bakmayan bir ruh hali olduğunu düşünüyorum. Saygı duyuyorum.
Haahaha ben geldim Göktüğ
Buna şöylede diyebilirmiyiz cj ler modifiyesiz hiçbir.......a yaramaz :smiley:

jeep' Alıntı:
Öyle demeyin ama bunlar bir efsane.. Jilet efsanesi... ;D

[attachment=1]
Duyanda diyecek göktüğ un aracı amerikadan özel getittirildi
oda zamanında aynı hurdalıktaydı hiç şüpeniz olmasın :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Haahaha ben geldim Göktüğ
Buna şöylede diyebilirmiyiz cj ler modifiyesiz hiçbir.......a yaramaz :smiley:

"ABİ" hoşgeldin.. Bu yazdıklarımdan bunu anladıysan pes doğrusu.. Sizin defler modifiye ile de bir .... yaramıyor. Doğuştan çözülemez sorunları var onların. Biz bile adam edemeyiz.. ;D

jeep' Alıntı:
"ABİ" hoşgeldin.. Bu yazdıklarımdan bunu anladıysan pes doğrusu.. Sizin defler modifiye ile de bir .... yaramıyor. Doğuştan çözülemez sorunları var onların. Biz bile adam edemeyiz.. ;D
Ben herzaman örjinalden yanayım ama demek olmuyorki her land roverci oyle sen yakında Yavuz abinin çıkaracagı defenderi görmeni tavsiye ederim :smiley:

göktug land için amerikaya kargoya ebay gerek yok ama hakkını yeme ankarada her parçası var :smiley:
kg satıyolar parça alana kupa verecek adamlar nerdeyse yoldan bakanın yanında bitiyolar abi ne lazım diye

yunus bager' Alıntı:
Ben herzaman örjinalden yanayım ama demek olmuyorki her land roverci oyle sen yakında Yavuz abinin çıkaracagı defenderi görmeni tavsiye ederim :smiley:

Bir kaç videosunu izledim.. İngiltereden kaput filan gelmiş.. Onun için çok üzüldüm.. Ama Yavuz abinin damarlarında eskiden de olsa CJ virüsü vardır .. Ölmez o yaratık. Eminim 35 lastikle başlayacaktır ve bittiğinde sizleri kızdıracak bir alet ortaya çıkacaktır. Ne gerek vardı dersiniz çoğunlukla..

evedilaz' Alıntı:
bu tartışmadaki .... uslubunu uygun görmedim arkadaşlar bize yakışan bi uslup deyil bence

daha ben alınmadım ;D ... çokta sakinim.. Yunus abinin sözleri beni kırmaz.. Merak etmeyin yani..

evedilaz' Alıntı:
göktug land için amerikaya kargoya ebay gerek yok ama hakkını yeme ankarada her parçası var :smiley:
kg satıyolar parça alana kupa verecek adamlar nerdeyse yoldan bakanın yanında bitiyolar abi ne lazım diye

Biliyorum 15 günde bir İvedikteyim. Biraz daha bekliyorum hurda fiyatları düşsün alacağım bir land. Armalarını söküp, kupayı hafif yuvarlatıp, 7 ızgaralı bir canavar yaratma azmindeyim..

jeep' Alıntı:
Bir kaç videosunu izledim.. İngiltereden kaput filan gelmiş.. Onun için çok üzüldüm.. Ama Yavuz abinin damarlarında eskiden de olsa CJ virüsü vardır .. Ölmez o yaratık. Eminim 35 lastikle başlayacaktır ve bittiğinde sizleri kızdıracak bir alet ortaya çıkacaktır. Ne gerek vardı dersiniz çoğunlukla..

daha ben alınmadım ;D ... çokta sakinim.. Yunus abinin sözleri beni kırmaz.. Merak etmeyin yani..

Biliyorum 15 günde bir İvedikteyim. Biraz daha bekliyorum hurda fiyatları düşsün alacağım bir land. Armalarını söküp, kupayı hafif yuvarlatıp, 7 ızgaralı bir canavar yaratma azmindeyim..
Videosunu izlediğin başka herneyse
Yav sen gene bana abi diyorsun deme yavvv ;D ;D bende yaşlısın

Aslında haklısın bu saatten sonra biliyorum sende land rovere geçmek istiyorsun ama elalem neder diye geçemiyorsum
en iyisi bir cj 8 kupası bul defender 110 a otuttur hem kimse anlamaz bu aradada defenderin keyfini sürmüş olursun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR