Aynen oyle o zamanda kask nerdeeeeeahmetergun' Alıntı:yıl 1976 veya 77 ozaman rallilerin en baba arabası anadolun 2 kişilik arabaları ve benım semtten vede karşı komşum olan arkadaşımda da bu arac var ve ingiltereden yeni gelmis kask falan getirmiş ralliye hazırlanıyor ben co pilot oda arabayı kullanacak neyse biz hazırlandık ralli alanına gittik yarış başladı
1 tur 2 tur problem yok sonlara doğru derecemizde iyi tam gaza geldik vede bir virajda savrulup uçtuk aşağıfa agacların üstü oradanda tepe taklak yere ama kendimizdeyiz benim arkadaş demezmi kasklara birşey oldumu? Adam arabayı sormuyor kaskı soruyor ozaman cok kıymetlı turkiyede yok işte bizim ralli maceramız
ahmetergun' Alıntı:iyi dunyaYa gelmişsin ozaman çoğu insan yoktu daha![]()
jaidevi' Alıntı:vay beah...76-77 de anadolla bide....cocuktum sokakta top falan oynuyodum sanırım....![]()
Tabu ne ben bilmiyorum nasıl oynanırSDC' Alıntı:Siz yakında tabu falan da oynarsınız![]()
yunus bager' Alıntı:Tabu ne ben bilmiyorum nasıl oynanır![]()
SDC' Alıntı:Siz yakında tabu falan da oynarsınız![]()
yunus bager' Alıntı:Ne oldu şimdi bengene bişey anlamadım neyse makaraya sarıldım galiba
yunus bager' Alıntı:Ya Yavuz abi yokmu festivalden güzel bir video festival fotolarında çiçek böçek görmekten gına geldi onları ben her gün görüyorum yokmu off roadd![]()
yunus bager' Alıntı:Ya Yavuz abi yokmu festivalden güzel bir video festival fotolarında çiçek böçek görmekten gına geldi onları ben her gün görüyorum yokmu off roadd![]()