7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,735

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Bi kere zeytin dali yesil filan olur Ben yesili hic sevmem :D Hele LR cilerin yesiline gicigim :D :D :D

Damarlarimda CJ atomlari dolasir :D :D LR gordummu tuylerim diken diken olur :D :D :D

Daha ne bilader bu kadar fanatik varmi sitede yahu :D :D :D

Offf Offfff Ufuk abi kör istedi bir göz sen verdin iki göz en mavisinden hemde ;D
Abi viskiyi erken açmadın dimi ;D
Yazdıklarına kefilsin yani ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben Yavuz abinin disco'ya bindiim. Manivelanın etkisinden daha sarsıcıydı ;D Dediğin gibi bizim kafa bu saatten sonra almaz hiç bişey ;D

;D ;D indiğinde ağzın kulaklarındaydı ama ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Bi kere zeytin dali yesil filan olur Ben yesili hic sevmem :D Hele LR cilerin yesiline gicigim :D :D :D

Damarlarimda CJ atomlari dolasir :D :D LR gordummu tuylerim diken diken olur :D :D :D

Daha ne bilader bu kadar fanatik varmi sitede yahu :D :D :D

;D ;D ;D Delirttiler adamı sonunda ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ben Yavuz abinin disco'ya bindiim. Manivelanın etkisinden daha sarsıcıydı ;D Dediğin gibi bizim kafa bu saatten sonra almaz hiç bişey ;D
Alpaslan bu forumda bir sen birde Umut var
Yavv bukadar hazır cevap nasıl olunuyor banada biraz ders verin yavv ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Alpaslan bu forumda bir sen birde Umut var
Yavv bukadar hazır cevap nasıl olunuyor banada biraz ders verin yavv ;D ;D ;D

Boş ver be Yunus. Millete keyifli vakit geçirmek için yapıyorsun. Ki kaç kişi bilirim yazdığına gülmekten cevap veremiyorum. Yok efendim evde bir kahkaha bastım millet deli sanacak diye falan. Sonrada bir bakıyorsun birileri bir yerlerde laf sokmuş falan... O yüzden öğrenme. Senin kıvam gayet iyi...

alpaslanepli' Alıntı:
Boş ver be Yunus. Millete keyifli vakit geçirmek için yapıyorsun. Ki kaç kişi bilirim yazdığına gülmekten cevap veremiyorum. Yok efendim evde bir kahkaha bastım millet deli sanacak diye falan. Sonrada bir bakıyorsun birileri bir yerlerde laf sokmuş falan... O yüzden öğrenme. Senin kıvam gayet iyi...

bak bak..hemen lafı gecirmissin yine bana .....

alpaslanepli' Alıntı:
Düşün işte sarsıntıyı ağzım kulaklarıma girmiş.. Bir araç bu kadar mı konforsuz olur. Hamile çocuğunu düşürür. Böbrek taşı olanın taşı düşer bea...

Baba hanım evladı , apartuman çocuğu arabasımı sandın sen Discoyu, no airbag, no ABS, o electric Seat and Seat heater, no mirror memory, safkan evladım bu, safkan yok bizde öyle oyuncaklar. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR