7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,829
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Alınganlık yok .. Alınganlık olsa ya tarzımı değiştirrim yada öyle yapılan sayfaya girmem. Ben aynı bende. Arkadan söylenenlere yeri gelmişken dedim köşeye bir ki kapak bırakayım :smiley:
Ama gitti onada hiç aklımdan geçmediği halde ortak üstüne alındı...
Nerdesin ortak!....
yahu bana burda neler söylendi, 2 3 cümleye kapak bıraksaydık sağa sola, kapaklı rögar kalmazdı memlekette :smiley:
kimsenin kimsenin arkasından konuştuğunu da görmedim ben. kimsenin de konuşmuşluğu yoktur buradaki insanlar arasında. eğlenmek için buradayız, böyle ufak tefek takılmalara alınmayalım, buranın güzelliği de bu, herkes stresini atıyor, şakalaşıyor saygı sevgi çercevesinde boşuna küslük alınganlık yapmayalım, kimseyi de zan altında bırakarak kırmayalım. :smiley:

Etiketler

duman' Alıntı:
selam arkadaşlar, şöyle becks'leyip eve geçicem bana da servis açtırın kahvede 30 dk sonra geliyorum...alpaslan sevtap seni sınav yapacaktı hazırlandın mı bakiim?

Abi olmaz. İtiraz ettim. Ne öğrettinizde sınav yapıyorsunuz. Yok benim yol gösterenim. Kendi yolumu kendim çiziyorum. Önce yol gösterin sonra yolu sorun abi :smiley:

yunus ben o resimlerin orjnalleri için yavuz'a servet ödedim hala kopyaları mı geziniyor ortalıkta...landin içine yaramaz naci gülme tozu serpmiş sırıtıyoz işte ;D

duman' Alıntı:
selam arkadaşlar, şöyle becks'leyip eve geçicem bana da servis açtırın kahvede 30 dk sonra geliyorum...alpaslan sevtap seni sınav yapacaktı hazırlandın mı bakiim?
Selamlar.........
Naci beyin yanindaki arkadas kim :D

duman' Alıntı:

Cepten bakıyorsan fotoları görmemişsindir acele et çok güzel çıkmışsın ;D ;D

duman' Alıntı:
yunus ben o resimlerin orjnalleri için yavuz'a servet ödedim hala kopyaları mı geziniyor ortalıkta...landin içine yaramaz naci gülme tozu serpmiş sırıtıyoz işte ;D
Dur abi biraz güleyim gene geleirimmm ;D ;D ;D

duman' Alıntı:

Bence bu resim sayılmaz. Zira o resim Land buluşmasında çekilmedi mi.. Land'dan başka bi şey yok ne yapacaktı Cüneyt abi orda köylünün birinden eşek mi kiralayacaktı.. Tamam konfor olarak aynı ama tek kişilk. Muhabbete gitti Cüneyt abi tek tabanca mı takılsaydı ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Şaka başka ciddiyet başka. Kesinlikle haklısın abi. Yeri gelmişken bende o zaman bir tavsiyede bulunayım. JEEP gezisinde devrilen XJ'nin içinde bizim Alp kalınca geldi aklıma. Derenin dibine devrildiler. Suyun içinede devrilebilirlerdi Allah korusun. Gittim o geziden sonra cam kırma çekici aldım. Arkasıda bıçak emniyet kemerini kesmek için. Monte ettim hemen tavana. Belkide ömrümüzde bir kere kullanmamız icab eder oda hayatımızı kurtarır.. Neme lazım..

Çok önemli şeyler , dediğin gibi bir defa lazım olur ondada ya gidersin ya kalırsın, Birde arabada çocuk varsa dahada ciddi , gitsende kalsanda kurtulamazsın ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Benimde var. Üstelik ben bizzat çektim. ;D Ama işte o gazozlar karışmayacaktı ki. Ah ahh
Boyle pozlari ilacli filan cekiyolar isde :D

Bende ne zaman Yavuzlara gitsem sooole icim bi ferahliyo Biseyler oluyo
Gider gitmez Yavuz hemen bi kahve getiriyo Kahveye biseymi koyuyo ne yapiyo anlamadim :smiley: Kahveden sonra gidip bi LR alasim geliyor :D

alpaslanepli' Alıntı:
Boş ver be Yunus. Millete keyifli vakit geçirmek için yapıyorsun. Ki kaç kişi bilirim yazdığına gülmekten cevap veremiyorum. Yok efendim evde bir kahkaha bastım millet deli sanacak diye falan. Sonrada bir bakıyorsun birileri bir yerlerde laf sokmuş falan...

Bir dakika Alpaslan bir sakin ol bakalım, o cümle bana aitti, sen bu kadar sitem bana mıydı?

Seni kıracak birşey söylemedim ben...

Öyle laf sokmak gibi huyum da yok,buna ihtiyacım da yok, söyleyeceklerimi açık ve net yüzüne söylerim merak etme...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,913
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR