Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

kimsenin kimsenin arkasından konuştuğunu da görmedim ben. kimsenin de konuşmuşluğu yoktur buradaki insanlar arasında. eğlenmek için buradayız, böyle ufak tefek takılmalara alınmayalım, buranın güzelliği de bu, herkes stresini atıyor, şakalaşıyor saygı sevgi çercevesinde boşuna küslük alınganlık yapmayalım, kimseyi de zan altında bırakarak kırmayalım.
yahu bana burda neler söylendi, 2 3 cümleye kapak bıraksaydık sağa sola, kapaklı rögar kalmazdı memlekettealpaslanepli' Alıntı:Alınganlık yok .. Alınganlık olsa ya tarzımı değiştirrim yada öyle yapılan sayfaya girmem. Ben aynı bende. Arkadan söylenenlere yeri gelmişken dedim köşeye bir ki kapak bırakayım
Ama gitti onada hiç aklımdan geçmediği halde ortak üstüne alındı...
Nerdesin ortak!....
kimsenin kimsenin arkasından konuştuğunu da görmedim ben. kimsenin de konuşmuşluğu yoktur buradaki insanlar arasında. eğlenmek için buradayız, böyle ufak tefek takılmalara alınmayalım, buranın güzelliği de bu, herkes stresini atıyor, şakalaşıyor saygı sevgi çercevesinde boşuna küslük alınganlık yapmayalım, kimseyi de zan altında bırakarak kırmayalım.