7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,633,935
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
hayda burası karışmış ,
kafama bişi yemeden sakince oturayım oturduğum yerde.;D

kerim abi nasılsın, çatı işleri halloldu mu. bürokrasiyle başım dertte yoksa yardıma gelecektim abi biliyorsun.. ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
e siteminiz bizim takılmamıza değilse, ben mi konuşmuş oldum arkanızdan ? :smiley:

Yahu takılmaya niye sitem edeyim bea... Arkadan konuşma meseleside ben sitede değilken burada yazılanlar değil ki .. Ben yokken yazılanı burada görmüyormuyum sonra bu arkadan konuşma nasıl olsun.. Şakayla yokken alenen belli edip arkadan koonuşma kurgusu yapıyoruz elbet hepimiz mevzu bu değil.. Ben gerçek hayattan bahsediyorum.. Burda yazılanlara takılırsak ohooo. Ben bu herkesin üzerine alındığı örneği daha anlaşılır yazayım eniyisim..

Şimdi ben bu kahvelere birilerine bulaşır gibi yapıp laf yetiştirmiyormuyum bir çoğumuz gibi (tamamen latife olsun diye) Bunada dışardan bakan yani sataştığım harici diğer arkadaşlar gülmüyor mu? (ama Sevtap abla ama Aysim ama Ufuk abi Ama yavuz abi v.s v.s) Sonuçta güzel vakit geçirme anlamında bir katkı değil mi bu?... Ama yüz yüze görüştüğüm bir ki üyeden sen böyle yapıyorsun ama millet rahatsız böyle böyle diyorlar senin için dediler kaç kez... Ben bunun lafını yaptım burada. Evet eğer sizdende bu minvalde gerçek hayatta görüşürken bu ve benzeri laf diyorsanız buyurun üzerinize alının...

fastjunkie' Alıntı:
kerim abi nasılsın, çatı işleri halloldu mu. bürokrasiyle başım dertte yoksa yardıma gelecektim abi biliyorsun.. ;D
çatı bitmek üzere,2saat çalışıp 8 saat kaytarıyoruz.;D
Tabiki biliyorum ,nedense herkesin ya beli ağrıyor yada işleri var.;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yahu takılmaya niye sitem edeyim bea... Arkadan konuşma meseleside ben sitede değilken burada yazılanlar değil ki .. Ben yokken yazılanı burada görmüyormuyum sonra bu arkadan konuşma nasıl olsun.. Şakayla yokken alenen belli edip arkadan koonuşma kurgusu yapıyoruz elbet hepimiz mevzu bu değil.. Ben gerçek hayattan bahsediyorum.. Burda yazılanlara takılırsak ohooo. Ben bu herkesin üzerine alındığı örneği daha anlaşılır yazayım eniyisim..

Şimdi ben bu kahvelere birilerine bulaşır gibi yapıp laf yetiştirmiyormuyum bir çoğumuz gibi (tamamen latife olsun diye) Bunada dışardan bakan yani sataştığım harici diğer arkadaşlar gülmüyor mu? (ama Sevtap abla ama Aysim ama Ufuk abi Ama yavuz abi v.s v.s) Sonuçta güzel vakit geçirme anlamında bir katkı değil mi bu?... Ama yüz yüze görüştüğüm bir ki üyeden sen böyle yapıyorsun ama millet rahatsız böyle böyle diyorlar senin için dediler kaç kez... Ben bunun lafını yaptım burada. Evet eğer sizdende bu minvalde gerçek hayatta görüşürken bu ve benzeri laf diyorsanız buyurun üzerinize alının...

valla bizim karşılıklı 4 mesajlaşmamız falan oldu, bu benden çıktı demektir :smiley: dışardaki durumu burada dile getirince takılmamıza alındın sandım ben, ne de olsa tanışmadığımız için, neye alınıp neye alınmadığını, nasıl şakalaştığını bilmediğim için oluştu bu durum benim açımdan. sorun yok öyleyse.

discovery-V8' Alıntı:
Germeyin ortamııııı, Sevtap a vurmamda boru anahtarıyla şimdik, onun yeine Apaslan sana iki kat geliyor bak ona göre ;D

Abi sende benim kafaya vurmak için bahneye gerek görmüyorsun ha... Gözünün üstünde kaş var çaat! iki kolun var çaat!! şamaroğlanı oldum ha.. ;D

fastjunkie' Alıntı:
valla bizim karşılıklı 4 mesajlaşmamız falan oldu, bu benden çıktı demektir :smiley: dışardaki durumu burada dile getirince takılmamıza alındın sandım ben, ne de olsa tanışmadığımız için, neye alınıp neye alınmadığını, nasıl şakalaştığını bilmediğim için oluştu bu durum benim açımdan. sorun yok öyleyse.

Ya valla lütfen konuyu kapayalım. Olur mu hiç öyle şey niye darılayım burda yazılana... Hele sana ... Hele şu an adım gibi biliyorum kızdı küstü Sevtap ablaya...

alpaslanepli' Alıntı:
Off be yazana kadar dünyalar kadar mesaj geliyor. Kaçırıyorum gül gibi laf söylemelik konuları... Rahat bırakın beni Yavuz abiyle uğraşmam lazım ;D

Gel yavrum gel uğraş benimle ;D ;D ;D ama erkenden kaçıp gitmek yok ona göre ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya valla lütfen konuyu kapayalım. Olur mu hiç öyle şey niye darılayım burda yazılana... Hele sana ... Hele şu an adım gibi biliyorum kızdı küstü Sevtap ablaya...

ya son konu bizimki olduğu için öyle diyince biraz sert kaçtı sanırım. ben de alındım şahsen yani. sevtap abla da bu konuda şaka yapanlardan biriydi yavuz abi gibi. nitekim yavuz abi de "yoksa bana mı" dedi önceki sayfada. yani alınmaya müsait bişiler demişsin sanırım biraz da sert dile getirdin, arkadan konuşmak falan şeklinde... neyse kapatalım.

discovery-V8' Alıntı:
Gel yavrum gel uğraş benimle ;D ;D ;D ama erkenden kaçıp gitmek yok ona göre ;D

Elektrik kesilirse bi şey diyemem ;D

duman' Alıntı:
ya yarım saatde boru moru ne olmuş bu kahveye böyle... ;D

Abi en son senin eşeğe yalnız binmek mi yoksa bir ahbabımla landa katlanmak mı arasında yaptığın seçimi tartışıyorduk ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi en son senin eşeğe yalnız binmek mi yoksa bir ahbabımla landa katlanmak mı arasında yaptığın seçimi tartışıyorduk ;D
eşşeğin gözleri ne renk ona bakarım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR