7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,217
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Sagol tesekkur ederim Maalesef en kotu tarafi bu Yoksa motor birakilacak bi sey degil Simdi gorunce kafami ceviriyorum Ama kulagim motor sesinde vitesi duzgun aticakmi diye dinliyorum Hepsi bu

benim de motorculuk zamanlarımda takıldığım forumlarda, her gün bir kaza haberi vefat haberi çok iç sıkıyordu. ama ben bırakabilecek gibi değilim kısmetse ilerde tekrar bi cruiser edinmek istiyorum. ankarada kullanılması bakımı zor diye vazgeçmek zorunda kaldım.

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
benim de motorculuk zamanlarımda takıldığım forumlarda, her gün bir kaza haberi vefat haberi çok iç sıkıyordu. ama ben bırakabilecek gibi değilim kısmetse ilerde tekrar bi cruiser edinmek istiyorum. ankarada kullanılması bakımı zor diye vazgeçmek zorunda kaldım.
onur boş ver ufuk abi yarıştığı halde bıraktıysa 4x4 e devam...

duman' Alıntı:
abi sen istanbul'a gelirsen sahile götürmemek lazım seni orada fena show lar oluyor insan önce yadırgıyor ama ya delikanlı bu işte falan da diyorsun motor fena hastalık

bence yaptıkları motorculara zarar vermekten başka birşey değil. zaten adımız çıkmış "serseri" diye bu ön yargıyı yok etmek için çok uğraşıyor motorcu topluluklar, ama bu tarz kişiler çok ciddi engel.

duman' Alıntı:
onur boş ver ufuk abi yarıştığı halde bıraktıysa 4x4 e devam...
yok abi motor çok ayrı bir zevk bırakılmaz. hiç olmadı yuppie olurum, alırım bir HD ilerde haftasonları bağdat caddesinde binerim ;D ;D ;D

duman' Alıntı:
abi sen istanbul'a gelirsen sahile götürmemek lazım seni orada fena show lar oluyor insan önce yadırgıyor ama ya delikanlı bu işte falan da diyorsun motor fena hastalık

Bi animi anlatayim Sahil dedin aklima geldi

Ben hava atmayi sevmem Yani oyle artistik hareket filan hic yapmam

Ankaradan geldik kahvaltimizi yapdik Sahilde takiliyoruz Zx9 ile

Neresi oldugunu bilmiyorum cok isiklarin oldugu bir yer Yani isiklarin arasi cok yok

Etraf kalabalik Bende de silik lastikler var Yaris lastikleri Havada sicak Lastikler sakiz gibi

Bi gazladim Kutttttttttt depo gogsume carpdi Gozumun onunde devir saati :smiley: Onu havada gidiyorum Birden aklima geldi onumuzde isiklar vardi Hemen gazi kesdim Makinanin onu indi Saga sola bakdim Millet ooooooo filan seklinde Bidaha filan diyenler Ama ben istemeden olmusdu :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
yok abi motor çok ayrı bir zevk bırakılmaz. hiç olmadı yuppie olurum, alırım bir HD ilerde haftasonları bağdat caddesinde binerim ;D ;D ;D
ben 40 yaşıma geldim şu hani havada motorlu paraşüt gibi şeyler var ya onlara sarmak istiyorum.motor içimde bir uhde olarak kalacak gn 250 ile başladım virago 535im oldu gs500 üm son motorumdu ben bile trafikte bazen motorcuları göremiyorum çok ehlikeli bizim şofrlerle motorsikleti kafamda bir yere oturtamıyorum

duman' Alıntı:
ben 40 yaşıma geldim şu hani havada motorlu paraşüt gibi şeyler var ya onlara sarmak istiyorum.motor içimde bir uhde olarak kalacak gn 250 ile başladım virago 535im oldu gs500 üm son motorumdu ben bile trafikte bazen motorcuları göremiyorum çok ehlikeli bizim şofrlerle motorsikleti kafamda bir yere oturtamıyorum
Ben sadece ist ankara otobaninda birde pistlerde binerdim Baska yerde cok zor Nadiren oda kiyafetim full olarak sicak filan farketmez Ne olursa olsun Kiyafetsiz hic bir zaman binmedim Ondan tek parcayim :smiley:

duman' Alıntı:

aynen bizim trafikte motor yeni yeni taşıt sayılmaya başlandı. gs den de vazgeçilmez ama :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
aynen bizim trafikte motor yeni yeni taşıt sayılmaya başlandı. gs den de vazgeçilmez ama :smiley:
ya gs hakkaten güzel makinaydı tam böyle ara model
40-50 konusuna girmek istemem 40 la giden bir arkadaşımızı feneryolunda kaybetmiştik.ya gece gece kötü oldum konuyu değiştirelim.
ufuk annla ilgili sonra yazacaklarım olabilir ya da bir (1) kampta hatırlat konuşuruz...

duman' Alıntı:
ya gs hakkaten güzel makinaydı tam böyle ara model
40-50 konusuna girmek istemem 40 la giden bir arkadaşımızı feneryolunda kaybetmiştik.ya gece gece kötü oldum konuyu değiştirelim.
ufuk annla ilgili sonra yazacaklarım olabilir ya da bir (1) kampta hatırlat konuşuruz...
Olur patron

ben son beş senedir ramazan ayında tatil yapabiliyorum kafamda hiç ankara olmasa da bu sene da siz dostlarla olabilmek adına ankara üzerinden bir rota çizeceğim galiba.ankaraya'da gelmeyeli çok olmuştu bahane mi buldum bile bir aksilik olmaz umarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.