7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,308

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ne gelir bilmemde babacım. Pek hayra gitmiyor iş onu bilirim.. Bu çıtanın istikrarlı yükselişi benim sonum olacak gibi ... ;D

Bekle gör Alpaslancım, Bak geriye dönük Evren i bile yargılıyacaklar...

Suuuuuuuu salldıııır ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=MPi2GJkoChI&feature=related

alpaslanepli' Alıntı:
Valla ne gelir bilmemde babacım. Pek hayra gitmiyor iş onu bilirim.. Bu çıtanın istikrarlı yükselişi benim sonum olacak gibi ... ;D
Alpaslan piyangonun kime çıkacağı belli değil,
Havai gömlek olayından sonra sıra büyük ihtimalle bende.;D

Olayı yumuşatalım :smiley:

Ben air jack kullanıyorum, daha yumuşak ;D

exhaust-air-jack.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Alpaslan piyangonun kime çıkacağı belli değil,
Havai gömlek olayından sonra sıra büyük ihtimalle bende.;D

Abi siz yaş haddinden ucuz atlatabilirsiniz. Ben Yavuz abinin discu'suna binip eleştirecek şeyler bulduğumdan. İşin sonu patlayacak gibime geliyor. Gömlek hususunda kendimi zor tuttuğumuda ayrıca belirtmek isterim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi siz yaş haddinden ucuz atlatabilirsiniz. Ben Yavuz abinin discu'suna binip eleştirecek şeyler bulduğumdan. İşin sonu patlayacak gibime geliyor. Gömlek hususunda kendimi zor tuttuğumuda ayrıca belirtmek isterim ;D
Alpaslan ,aranızda 450 km var.
Ben elinin altındayım ,hatta trafikte pişti bile oluyoruz.;D
Allahtan Disco yu 1 km öteden bile görebiliyorumda ,saklanacak zaman kalıyor.

Alpaslan ,aranızda 450 km var.
Ben elinin altındayım ,hatta trafikte pişti bile oluyoruz.;D
Allahtan Disco yu 1 km öteden bile görebiliyorumda ,saklanacak zaman kalıyor.

Zaten o 450 km. Sayesinde atıp tutuyorum abi.. Festivalde bir baktım çadırımın dibinde. Aha dedim gün bugünmüş demek ki.. Arkadaşlarımla helalleştim iki dakkada ;D

Ben tahsilata çıkıyorum abiler ablalar... Akşama doğru görüşmek üzere...

alpaslanepli' Alıntı:
Zaten o 450 km. Sayesinde atıp tutuyorum abi.. Festivalde bir baktım çadırımın dibinde. Aha dedim gün bugünmüş demek ki.. Arkadaşlarımla helalleştim iki dakkada ;D

coook topla coookk...:smiley:

alpaslanepli' Alıntı:

;D ;D ;D
İyi çalışmalar.

Bu alet nerde satılıyor acaba ,acil bir tane alıp yavuz a hediye etmem lazım.;D

Kerim Bey Merhaba,

Yavuz abim kafaya takmış, birini sert bir cisimle kovalayacak :smiley: Hediyenizin içine egzost gazı yerine kum doldurup yine birinin kafaya indirir :smiley:

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR