7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,482
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bu arada Ömer senin yanında sıkı bir fotoğrafcı vardı. Yok mu? bizli resimler ...

Bak avatarda dumanlı puslu resimler kullanıyorum. Hiç resmim yok ki abüüüü :'( :'( :'(

Etiketler

Sen sansür uygulamışsın kendine. Benim kayınço çekmiş fotoları ara ara yüklüyor. Senin video nun kasedi yokmuydu yoksa yap birşeylerde canlı görüntüleri yükle bekliyoruz.

figo' Alıntı:
Sen sansür uygulamışsın kendine. Benim kayınço çekmiş fotoları ara ara yüklüyor. Senin video nun kasedi yokmuydu yoksa yap birşeylerde canlı görüntüleri yükle bekliyoruz.

Abi bu teknoloji beni bozuyor. Sözüm ona hayatımızı kolaylaştırıyor. Eskiden ne güzel çekerdik kasete sonra verirdik bi fotoğraf sütüdyosuna yapardı cd bizde izlerdik. Yüklerdik. Şimdi gittim dvd wrıtter limidir ne zıkkımdır micro cd ye kayıt yapan HD falan fişman bir kamera aldım. Yok diyor formatla efendim sonlandır biçimlendir kıl tüy.. Ohoooo anlamadım bişey.. Yani kısaca çektiğim videoyu buraya atamıyorum. Format desteği falan filan işte. Verdim Ergun abiye o daha iyi anlar diye bakalım yapabilirse o atacak... Daktiloyu seviyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Üniversitede walkman ile kastlerini dinlediğimiz, hayranı olduğumuz günlerin anısına...​

http://www.dailymotion.com/tr/featured/video/x9ouew_michael-jackson-hayatyny-kaybetti-2_news?pagination=1:15​

beatrix' Alıntı:
Yetttiimmmm....!!!!!!

Wanted1.png

5000 mi ? bunu hakaret sayarım ben, 5000 e elimi kadırmam valla kusura bakmayın.

discovery-V8' Alıntı:
Sizlere iyi günler ben kaçtım , Hakan videoları bekliyorum ;D

Ayrıca Havai gömlekli yeni fotolarım geldi onları yayınlıycam akşama ;D

Bekliyoruz yavuz bey...

fastjunkie' Alıntı:
hahahahahahhaaa ;D ;D ;D ;D yavuz abiyi o resimden tanıyıp yakalayan bence teslim etmez ;D ;D ;D

Onur Senin ve Kerim için Hi-lift ten vazgeçtim , daha japonvari bişey hazırladım, hatta safkan japon, onu kullanıcam, foto şimdi çekeyiim birazdan yollarım. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Onur Senin ve Kerim için Hi-lift ten vazgeçtim , daha japonvari bişey hazırladım, hatta safkan japon, onu kullanıcam, foto şimdi çekeyiim birazdan yollarım. ;D

abicim inanmıyorum. lütfen bu kötü adam triplerini bırak. herkes senin pamuk gibi bir kalbin olduğunu biliyor. bilmeyenler de o resimdeki gülüşünü görüp anlamıştır ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

SON KONULAR

Geri