7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,635,215

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Alpaslan söylemesi kolay ,bu gün Panora da işim vardı ,
giderken ter bastı ,panora ya yaklaşırken Yavuza da yaklaşmış oluyorum.;D

Abicim seninki zaten tam bir ateşle dans. Aynı ilde aynı semtlerde yaşıyorsun. Bizimkisi bekara karı boşamak kolay hesabı. Malum sanal alemde insanlar on kaplan gücünde ;D Ama senin durum farklı.. on düşün bir yaz :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Abicim seninki zaten tam bir ateşle dans. Aynı ilde aynı semtlerde yaşıyorsun. Bizimkisi bekara karı boşamak kolay hesabı. Malum sanal alemde insanlar on kaplan gücünde ;D Ama senin durum farklı.. on düşün bir yaz :smiley:

yanlış düşünüyorsun alpaslan, ben de ankarada ikamet ediyorum.. ama yavuz abinin o sıcacık gülümsemesini gördükten sonra, kendisinden bir kötülük gelebileceğine inanmıyorum...

oha ;D ;D ;D ;D ;D

anerkad' Alıntı:
alpaslan sende dikine gidicen gibi geliyo bana...

Yok abi ben gerekli araştırmaları yaptım. Yavuz abinin ağır bombardıman uçağı balon çıktı onun yerine içinde süt banyosu yapabileceği bir karavan almış. İkinci el Gülben ergen'in mi neymiş daha evvel ;D

Yani anlayacağın Yavuz abinin menzili 450 km. yok. Artı birde ben sığınaktan yazıyorum şuan ;D

fastjunkie' Alıntı:
yanlış düşünüyorsun alpaslan, ben de ankarada ikamet ediyorum.. ama yavuz abinin o sıcacık gülümsemesini gördükten sonra, kendisinden bir kötülük gelebileceğine inanmıyorum...

oha ;D ;D ;D ;D ;D

Tabi sende mahalle berberine gittiğin için pişti olma korkusu yok. Güzellik merkezlerinin önünden geçme sakın. Heran camında ahenkle saçları dans eden hatun resmi olan bir vitrin camından hieeyyyttt uleyyyn diye fırlayan biri çıkabilir...

alpaslanepli' Alıntı:
Yani anlayacağın Yavuz abinin menzili 450 km. yok. Artı birde ben sığınaktan yazıyorum şuan ;D
Bende tanınmamak için hanımıın arabasına biniyorum,
Arabaları değiştirelim diyince ,niye diye sordu,bende hayat memat meselesi dedim.;D

fastjunkie' Alıntı:
ya da dövdürecek ;D

şok şok şok yavuz abiden ses yoook
işte japon ordusu adamı böyle yıprata yıprata bozguna uğratır he hee 8)

yanılıyorsun bana devretti konuşanların tesbiti işini o sessız kalacak millet konuşacak bende mezarlarını kazacagım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR