7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,635,215

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Bi dakka beyler kötü kokular alıyor burnum. Ufuk abide gitti... Bi şeyler oluyor... Herkes dağılsın... Şaşırtmaca yapalım. Sabit olmayın her 5 dakikada bir yer değiştirin. Yanıltıcı mesajlar atın... Teyakkuz alarmı veriyorum....

kaç kaç kaç!!!................

alpaslanepli' Alıntı:
Niye be abi .. Bugün Bülent Ersoy'dan Rahmetli Zeki Müren'e Gülben Ergen'den Hülya Avşar'a herkes yapıyor da. Benim biricik Yavuz abimin cildinin ne eksiği varmış ....

Seni baş aşağı gömüyorum alpaslan hemde canlı canlı ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bi dakka beyler kötü kokular alıyor burnum. Ufuk abide gitti... Bi şeyler oluyor... Herkes dağılsın... Şaşırtmaca yapalım. Sabit olmayın her 5 dakikada bir yer değiştirin. Yanıltıcı mesajlar atın... Teyakkuz alarmı veriyorum....

kaç kaç kaç!!!................

satışa geldik 8)

Ufuk abi kocaoğlanı port bagaj için bırakmış,

KArtal slXJ ile gelmiş ;D ;D

th_slXJ.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Odin e ,Yavuzdan afırdığım vincin kumandasını koklattım,
doğru yatağın altına girdi çıkmıyor.

aa sen de mi almıştın abi, bende de var bi kumanda.. ;D

yavuz abi pes etti anlaşılan, kartal slx ler falan... baş edemeyince.. ;D ;D
abi birdaha cinderella falan demezsin heralde, he hee 8) 8)

Sonra dooğlu Daha önce Ufuk abinin denediği parkura doğru yollandık. Bilin Bakalım Defender ı kim kullanıyor ;D ;D

th_parkurgiris.jpg

fastjunkie' Alıntı:
aa sen de mi almıştın abi, bende de var bi kumanda.. ;D

yavuz abi pes etti anlaşılan, kartal slx ler falan... baş edemeyince.. ;D ;D
abi birdaha cinderella falan demezsin heralde, he hee 8) 8)

Sen yatay geçişmi yapıyon ne yapıyon onu ayarla, yoksa sana süt banyosunu hazırladım ellerimle yaptırıcam , ama nefes alamıyorum falan dinlemem ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR