7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,635,876
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Merhabalar,

202. sayfadan 220'ye okudum. Yavuz abimizin videolarını seyrettim. Keyifli bir gün olmuş :smiley: Fakat beni üzen bir detaya takıldım: YAVUZ ABİ CHEVROLET RACING ŞAPKA OLMAMIŞ ;D

Selamlar.

Etiketler

Jaidevi, geçmiş olsun.

Yavuz videolar neşeli olmuş, iyi eğlenmişsiniz. Ufuk off-road giyimi konusunda yeni bir ekol yaratacak, bundan sonra ben de beyaz çorap, keten ayakabı veya sandalet ile çıkacağım ;D

Not: Ben hala aynı yer ve çamuru 33" veya 35" Silverstone Extreme MT-117 ile takılmadan geçebileceğini düşünüyorum.

emrahmarti' Alıntı:
selam milet, bakıyorum da ortalık kirli çamaşırdan geçilmiyor.

Evet ortalık batmış, muhabbetin suyu çıkmış :mad:

Keşke bu muhabbet jeep bölümünde yapılsaydı, o zaman buraya gelmeye korkmazdınız :(

SDC' Alıntı:
Evet ortalık batmış, muhabbetin suyu çıkmış :mad:

Keşke bu muhabbet jeep bölümünde yapılsaydı, o zaman buraya gelmeye korkmazdınız :(

Sevtap abla, ben bir Land Rover taraftarı olarak Jeep bölümünde de olmasını istemem :smiley:

Kirli çamaşırlarlarımızı rahatca etrafa saçalım diye İtiraf konusu var sonuç olarak :D

emrahmarti' Alıntı:
Sevtap abla, ben bir Land Rover taraftarı olarak Jeep bölümünde de olmasını istemem :smiley:

Kirli çamaşırlarlarımızı rahatca etrafa saçalım diye İtiraf konusu var sonuç olarak :D

Sevgili Emrah aslında bana göre her üç bölümün de "serbest muhabbet" formatında olmasına rağmen yine de off-road merkezli olması gerekiyor. Yani geyik yapıyoruz, şakalaşıyoruz, videolar-fotoğraflar ekliyoruz ama konu dönüp dolaşıp off-road a veya araçlarımıza geliyor. Bu bölümlere yazan, ilgi gösteren arkadaşlarımızın neredeyse %98 kadarı off-roader. Olmayanlar da zaten muhabbete katılmıyor ama ilgiyle izliyorlar.

Off-road ilgi alanımızda değilse aslında ve konu dönüp dolaşıp bir türlü off-road a gelemiyorsa bu tür ikili muhabbetlerin özelden yapılması doğru olur. Yani muhabbeti yapan ikilinin dışında kimseyi ilgilendirmiyorsa konu özelden yazışmak isabetli olur...

Onur naber?

Ne olmuş Yavuzcuğumun fotolarına?

Sanırım photobucket'dan sildi onları gerçi böyle bir acemilik yapmaz ama ;D

SDC' Alıntı:
Onur naber?

Ne olmuş Yavuzcuğumun fotolarına?

Sanırım photobucket'dan sildi onları gerçi böyle bir acemilik yapmaz ama ;D

iyi Sevtap abla sağol sen? kusura bakma bakmıyordum sayfaya, ankaraya yolculuk var gece hazırlanıyorum, geç cevap verebildim.
bilemiyorum silmiş olabilir ;D ama hafızalardan silinmez o resimler ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR