7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,418,650
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Hoşgeldiniz Mesut bey şeref verdiniz. Nasılsınız? LC yüksektme işi nasıl gidiyor?

sağlolasın Nejatım iyiyim de şu bey lafını kaldıralım artık aradan....:smiley:

yükseltme işi biraz sancılı, çözücez inşallah....:smiley:

Etiketler

SDC' Alıntı:
Hoşgeldin Mesut :smiley:

Öncekileri okuma faslı ancak bitti sanırım ;)

hoşbulduk,
yok Sevtap artık bıraktım arka sayfaları....:smiley:
yetişemedim yahu.......

nkurtkaya' Alıntı:
Samsun yine neyse de, yarın İzmir'de olmak istemezdim. Adana ile yarışıyor, 37 derece santigrad !!!

ne işiniz var deniz kenarında yahu, dağbaşı buzz gibi ;D ;D bırrr üşüdüm ;D

discovery-V8' Alıntı:
Mesut hoşgeldin , nası gidiyor LC?

hoşbuldum,
Yavuzcum LC hergeçen gün daha keyifli olmaya başladı,

index.jpg

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mesut bey hoşgeldiniz.
biraz önce sizin geziyi inceliyordum,
baya eğlenceli geçmiş gibi gözüküyor.

hoşbuldum Kerim, yaw şu bey lafını bırakalım artık,
gezi güzeldi gerçekten, biz üç araç 2 gün önceden çıktık yukarılara, pazar günü diğer arkadaşları karşıladık yukarda,

discovery-V8' Alıntı:
Waaay plakaya bak seeeen ;D ;D Maşallah çok güzel görünüyor iyi günlerde kullan kardeşim ;)

teşekkür ederim ne zaman test edicen bu kocaoğlanı?

Felice' Alıntı:
hoşbuldum Kerim, yaw şu bey lafını bırakalım artık,
gezi güzeldi gerçekten, biz üç araç 2 gün önceden çıktık yukarılara, pazar günü diğer arkadaşları karşıladık yukarda,
Bizde yolu şaşırıp enson gidenlerdeniz neredeyse aç kalacaktık köftelerinn sonuna yetiştik ;D ;D

SDC10978.png

Lastik izine dikkat ;) ;)

yav arkadaşlar benim bi adana sözüm var Naci kaptana, artık ne zaman, nerde derseniz hazırım bilesiniz.....:smiley:

CIMG3909.JPG

fastjunkie' Alıntı:
valla aynı sebeplerden mi konuşuyoruz bilmiyorum ama evet İzmir de Samsun gibi yanıyordur heralde ;D ;D

Onuuuur !!! Konuyu çekme tehlikeli zeminlere, toparlamaya çalışıyorum yok sen illa kaşınıyosun. Şehir merkezinden, Kurupelit tarafına giderken, Samsun-Sinop yolunda raylı sistem çalışması olduğu için, alternatif düzergahtan (Adnan Menderes Bulvarından) gittik, valla orası hele cayır cayır yanıyord ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR